MMMAAACCC7 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 może mi ktoś powiedzieć jakim cudem te klocki, mimo że do v-brake klocki v-brake alhonga nie są zamontowywalne do hamulców v-brake, mimo że te klocki canti pasują bez problemu, ma ktoś na to jakis patent czy nikt sie z tym nie spotkał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ale że co, próbowałeś i nie wchodzą? Czy pisałeś do sprzedawcy i powiedział Ci, że to nie klocki do V-brake? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 telewizja kłamie klocki do vłek powinny być ze śrubą do canti goły trzpień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 stare v brake, klocki takie jak te kanti mialem zalozone, gralo caly sezon, kupilem te alhongi, dzis zakladalem i nie szlo ich dokrecic, slizgaly sie na takiej podkladce ktora miala je blokowac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Tutaj są takie "retro" V-ki na klocki z trzpieniem bez gwintu: http://allegro.pl/najtanszy-komplet-hamulcow-v-brake-na-2-kola-nowe-i1476496172.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 i na takich retro v`kach jeżdże, choć może ciut nowszych, alu dłuższe ramiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Też miałem Vbrake z takimi właśnie klockami. Typowa marketówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 dlatego decyzja podjęta przechodzę na razie tylnym kołem na v`ki nowszego typu, dość stare, ale na zapasie znalazły się v`ki z mile brzmiącymi literkami xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seker1995 Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To nie typowa marketówka, tylko stary system ... Wcześniej były tylko takie A ustawić je równo, to nie lada wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 a tak dobrze mi służyły, przód na razie zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Właśnie: stary system. Dawno, dawno temu panował pogląd, że markowe canti są lepsze, niż marketowe V-ki. No i historia zatoczyła koło w kontekście V-ki vs tarcze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cynamon Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To są stare V-ki STX RC mojego taty. Klocki bez gwintu. Nie miałem problemu z ich ustawieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 dobra, hamulce zmienione na typowe v`ki, moze chce ktos kupic tamte ramiona ? takie mocowanie klocków a taki stan ogólny trochę brudne ale dzaiałające jak ktoś ma klocki od canti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.