julaswdx Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Polecam http://www.youtube.com/watch?v=uAkcKWhZJUU&feature=player_embedded#at=68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Pierwszy raz widzę coś takiego, Fajne miast, cały czas zjeżdżał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Swoją drogą, to mieszkańcy tego miasta za wesoło nie mają, jak muszą podejść z samego dołu na samą górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buksu Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Kilka cm w lewo bądź prawo i aż mi się włosy na głowie jeżą. Balansowanie przy tak niewielkiej tolerancji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 no pain no game Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrSpock Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 0:27 - chyba przelatuje nad... psem? inna sprawa, wolałbym stać na zakręcie podczas rajdu wrc niż tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Specjal Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Czy mi się wydaje, czy te zawody rozgrywały się w Rio de Janeiro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Od tego samego użytkownika, pewnie ten sam przejazd - a w 1000 razy lepszej jakości (może dałoby radę zedytować pierwszy post żeby ludzie oczu nie męczyli). Ale dobił w 2:20 Tu macie jeszcze dwa filmy z tych zawodów i wyniki (: http://www.bikemag.com/videos/valparaiso-cerro-abajo-urban-dh-race/ Tutaj z innego ujęcia: http://www.youtube.com/watch?v=Iki3b1i20Z4&feature=relmfu - zadziwia mnie ich kondycja - koleś przecież przez prawie cały czas pedałuje! Czy mi się wydaje, czy te zawody rozgrywały się w Rio de Janeiro? Nazwa filmu wskazuje raczej na Chille... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriggaHappy Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Podobne kilmaty, dobra jakość filmu. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 14 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 W tym ostatnim filmiku brakuje dynamizmu. No i to gadanie jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Oglądają pierwszy w lepszej jakości to jakiś obłęd. Mm dzielą od gleby, nigdy bym przez to tak szybko nie przejechał, nalezą się gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.