kgt Napisano 23 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam wszystkich. Znalazłem dość wiekową przerzutkę przednią Shimano XTR i zastanawiam się czy będzie działać na dziewiątce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ja mam taką przy swoim funku i jest na 8, więc chyba na 9 nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 24 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Skoro alivio działa przy 9 to to będzie działać także. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 25 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 No może i jakoś zadziała, ale jeszcze zależny od tego jakiej wielkości masz zębatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kgt Napisano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 zębatki mam 22/32/42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Zębatki ma kaseta, zaś korba koronki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Powinna pójść, ja miałem 950 na 9... zakres kasety 8 biegowej jest identyczny jak 9. Wd. mnie nie ma przeciwskazan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.