Skocz do zawartości

[Rower] Krossie Crime 3

krzychu22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolega powyżej ma racje.

Rower ma służyć głownie do jazdy po lesie, szutrach, czasami asfalt. Może się zdarzyć jakaś mała górka do zjazdu ogólnie więcej lasów jak asfaltu. Chciałbym fulla bo wydaje mi się że szybciej po lesie można jeździć a poza tym muszę kupić jakiś rower do 3000 zł bo stary zaczyna się rozsypywać.

Napisano

Za taką kasę... nawet się nie zastanawiaj, i bierz go.

Chodzi mi głównie o osprzęt na tej ramie bo jest jak na 3k naprawdę świetny.

A co do samej ramy, to jest to raczej najsłabsza z najważniejszych części tego roweru...

Napisano

Ten kellys ma trochę słaby osprzęt. Czy miał ktoś kontakt z tym rowerkiem. Czy macie jakieś opinie na temat amortyzatora i dampera.

Napisano

No to masz problem, znalazłeś rower który jest nieźle wyposażony, tyle, że zupełnie nie nadający się dla Twoich potrzeb.

Napisano

Zerknij sobie jeszcze na ten -KLIK- na tej ramie jeździ kilku forumowiczów i pozytywnie się wypowiadają ja też jestem z tego rowerku bardzo zadowolony lecz wymieniłem w nim amortyzacje.

Napisano

to chyba dobry wybór za ta cenę - osprzęt niezły , amortyzacja też na dobrym poziomie - więc można poszaleć po lesie.

trochę za cięzki jak dla mnie ale z wagi zawsze mozna cos urwać

napisz ja się sprawuje

Napisano

Jak pojawi się u mnie w poniedziałek i nie będzie minus 100 :) to złożę go i się przejadę i dam znać.

Z wagą to chyba jakiś chochlik bo już zmieniona :)Ale nie zwróciłem wcześniej na to uwagi.

Napisano

Taa, pewnie, górska :thumbsup: .

Rower ma służyć głownie do jazdy po lesie, szutrach, czasami asfalt. Może się zdarzyć jakaś mała górka do zjazdu ogólnie więcej lasów jak asfaltu
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Mam ten rower od paru miesięcy i praca dampera mnie nie zachwyca. Zastanawiam się nad zmianą i chciałbym zapytać czy kroś może orientuje się czy można założyć damper o długości 215mm, obecni jest 200mm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...