Skocz do zawartości

[Rower] Wart swojej ceny?

adrianwm

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

To chyba nie widziałeś rowerku zefla. :P

Kupując używane części w przystępnych cenach, bądź szukając dobrej okazji nabycia całego roweru, może okazać się, że stosunek jakości do ceny będzie lepszy. ;)

Napisano

adrianwm: jeśli nie potrafisz sam sobie złożyć roweru to imo ta oferta jest dla Ciebie. Osprzęt całkiem porządny, rower nie wygląda na cokolwiek zajechany.

Napisano

To chyba nie widziałeś rowerku zefla. :P

Kupując używane części w przystępnych cenach, bądź szukając dobrej okazji nabycia całego roweru, może okazać się, że stosunek jakości do ceny będzie lepszy. ;)

Ja bym nie miał takiej cierpliwości :)

Napisano

Jakbyś miał motywację to i cierpliwość by się znalazła :icon_mrgreen: Ja na Twoim miejscu poczekałbym i zapolował na jakąś lepszą okazję, bo ten rowerek w miarę spoko, ale moim zdaniem za tą kasę można znaleźć coś lepszego :thumbsup:

Napisano

U mnie nie chodziło czy jest cierpliwośc czy nie. Cierpliwosc musiała być, ba kasy nie było :icon_confused:

A na temat roweru. Powiem Ci szczerze że za tą kase wolałbym kupić już NOWY rower Kross Leveal A2 .

• Mod Team
Napisano

Brałbym bez zastanawiania się, choćby dla samej przerzutki w złotej edycji :icon_wink:. Nie wiem, jak pracuje olejowy Pilot - miałem do czynienia z takim co to niby miał powietrze - bez rewelacji. Co do reszty nie mam zastrzeżeń. Napęd w dobrym stanie, przerzutka może mieć lekkie luzy po tylu latach ale to legendarna pancerna seria. W przyszłości zmieniłbym siodełko i kierownicę i tyle. Gdyby miał rozmiar 16 -17 cali już bym Ci go sprzątnął sprzed nosa.

Napisano

Bez wodotrysków, ale nie ma też elementów, które mogą zawieźć. Pilot działa jako tako. Jak się psiknie na golenie brunoxem to jest całkiem całkiem.

Oferta godna rozważenia.

Napisano

A czym ta Gold edyszon sie rozni oprocz koloru? Niczym i kosztowala kiedys tyle samo co zwykla, wiec prosze nie robic tu otoczki "kultowosci". Sam mialem kiedys z golda klamki i hample i z perspektywy czasu oceniam je jako troche obciachowe :)

Poza tym cos tu nie gra. Spytalbym sie co sie stalo z poprzednia korba i dlaczego do takiego osprzetu dal tu przed sama sprzedaza korbe acere, ktora ma za miekkie przelozenia jak do XC (blat 42z sie konczy przy 30km/h-> mam w zimowce). Cos mi tu smierdzi :)

Napisano

Po przemyśleniu tematu, poczekam z 2-3tyg, i zbiorę większą kwotę pieniężną. Co do składania roweru, posiadając nikłą wiedzę teoretyczną ciężko jest coś złożyć.

Napisano

Jeśli faktycznie nie masz wystarczającej wiedzy pozostaje szukać czegoś ciekawego. Osobiście jak znajde jakis fajny rower w tym przedziale cenowym to podeśle linka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...