Skocz do zawartości

[maraton] Bike Maraton Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tez bede.Trasam troche zmieniona do tej z tamtego roku i wydłuzona do 57km. org. chyba sobie wziął do serca uwagi bikerów i zminimalizował udział asfaltu co wszystkich uciesz!!!

Napisano

Też zamierzam wziąć udział w tej imprezie, będę tam pierwszy raz, macie jakieś rady ? pytam tak ogólnie

Napisano

Jak nie starczy mi na nowe oponki to z braku laku pojadę na Michelin Country Trial 2.0. Wtamtym roku dałem na nich radę to i w tym dam. :DB)

Tez bede.Trasam troche zmieniona do tej z tamtego roku i wydłuzona do 57km. org. chyba sobie wziął do serca uwagi bikerów i zminimalizował udział asfaltu co wszystkich uciesz!!!

Ja w tamtym roku startowałem MEGA, ale w tym kompletnie przeszedłem na GIGA. Wrocław jest tylko rozgrzewką przed prawdziwym ściganiem. Najlepsze dla mnie były Polanica Zdrój, Świeradów i Karpacz. Powodzienia

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja się jeszcze zastanawiam między Chodzieżą Skandii a Wrocławem, a może jedno i drugie. Tylko ciężko logistycznie to rozwiązać, więc mało prawdopodobne.

Na Wrocław, o ile będzie sucho polecam coś z możliwie minimalnym bieżnikiem. Bieżnik typu Barro Race to już absolutne maksimum. W przypadku błota to sam nie wiem, co poniektórzy forumowicze pewnie pamiętają co się kilka lat temu działo...

Napisano

Objazd ma być lajotwy, więc ja stawiam że ponad 3h mega zajmie. Jak się zbierze towarzystwo debatujące nad każdym metrem kwadratowym błota to naprawdę może być różnie.

Napisano

Ja chętnie też przyjadę, przy okazji będzie można załatwić formalności w biurze ,a przede wszystkim zobaczyć trasę, żeby wiedzieć na co mam się przygotować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...