madziort Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Chyba wszyscy się boją założyć temat a na facebooku orga są już mapki trasy.... ja w sobotę Dolsk a w niedzielę Wrocław...
jonnym Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Tez bede.Trasam troche zmieniona do tej z tamtego roku i wydłuzona do 57km. org. chyba sobie wziął do serca uwagi bikerów i zminimalizował udział asfaltu co wszystkich uciesz!!!
grzeho Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Też zamierzam wziąć udział w tej imprezie, będę tam pierwszy raz, macie jakieś rady ? pytam tak ogólnie
OtakarMtb Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Tez mam zamiar wystartowac , to bedzie moja pierwsza edycja BM we Wroclawiu , dobrze ze bedzie mniej asfaltu
Thunderbird25 Napisano 2 Marca 2011 Napisano 2 Marca 2011 Jak nie starczy mi na nowe oponki to z braku laku pojadę na Michelin Country Trial 2.0. Wtamtym roku dałem na nich radę to i w tym dam. Tez bede.Trasam troche zmieniona do tej z tamtego roku i wydłuzona do 57km. org. chyba sobie wziął do serca uwagi bikerów i zminimalizował udział asfaltu co wszystkich uciesz!!! Ja w tamtym roku startowałem MEGA, ale w tym kompletnie przeszedłem na GIGA. Wrocław jest tylko rozgrzewką przed prawdziwym ściganiem. Najlepsze dla mnie były Polanica Zdrój, Świeradów i Karpacz. Powodzienia
madziort Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 jedzie ktoś na objazd trasy 9 kwietnia?
me.wa Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 a jeśli będzie mi się chciało siedzieć we wro to wpadnę na objazd, a co! sprawdzę od razu czy na slickach da rade ;]
Rychlapl Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja się jeszcze zastanawiam między Chodzieżą Skandii a Wrocławem, a może jedno i drugie. Tylko ciężko logistycznie to rozwiązać, więc mało prawdopodobne. Na Wrocław, o ile będzie sucho polecam coś z możliwie minimalnym bieżnikiem. Bieżnik typu Barro Race to już absolutne maksimum. W przypadku błota to sam nie wiem, co poniektórzy forumowicze pewnie pamiętają co się kilka lat temu działo...
gregorek Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 ja się wybieram w sobotę na objazdówkę i zastanawiam się, o której może się to skończyć.
me.wa Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Objazd ma być lajotwy, więc ja stawiam że ponad 3h mega zajmie. Jak się zbierze towarzystwo debatujące nad każdym metrem kwadratowym błota to naprawdę może być różnie.
grzeho Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Ja chętnie też przyjadę, przy okazji będzie można załatwić formalności w biurze ,a przede wszystkim zobaczyć trasę, żeby wiedzieć na co mam się przygotować
gugool Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 A ja mam pytanie z innej beczki, w co chcecie się ubrać na maraton we Wrocławiu?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.