Skocz do zawartości

[500 - 750] mtb, szosa, las, małe górki :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jak w tytule. Jak znam życie (... i kilka tematów z tego forum) dostanę odpowiedź że w tym przedziale nie mam czego szukać. Niestety mam mniej więcej tylko tyle gotówki a i rower nie musi być ekstra super z najwyższej półki. Większość czasu to będą dojazdy do pracy po szosie, reszta to rekreacja. Zastanawiałem się nad rowerem 'marketowym' ale odwiodły mnie od tego tematy z tego forum....lepiej wydać 2x400 i mieć rower na lat kilka nlż na jeden sezon. Także jeżeli pomogliście raz [:)] pomóżcie i drugi. Poniżej niektóre propozycje wypatrzone z kilku tematów forum:

1. Kross Hexagon V3 2010 - na ceneo od 756 do 900 zł

2. Arkus Vip 5.0 M - na ceneo od 6400 do 1100 zł

Przydałoby się kilka Waszych propozycji w tym przedziale!

... i kilka nieco przekraczających budżet, ale jak nie będzie można inaczej to może te kupię?!

1. Kross Hexagon V4 model 2009 - 907 zł

2. KROSS HEXAGON V4 - z Allegro - 849 zł

3. Merida Matts 20-V 2010 - 983 zł

I jeszcze kilka pytań.

1. Jaka wielkość ramy przy wzroście 175 cm?

2. Czy rowery ze sklepów internetowych - jeżeli nie jest to zaznaczone - są wysyłane rozmontowane?

Tutaj masz KROSS HEXAGON V3 w niskiej cenie z 2010 roku. Sam mam i sobie chwale. :thumbsup:http://www.mudserwis.com/rower-kross-hexagon-v3-2010-p-412.html

Lepszym wyborem jednak dla Ciebie będzie KROSS HEXAGON V4 - z Allegro, który podałeś. Posiada amortyzator, który już będzie pracował i będzie amortyzatorem. W KROSS-ie HEXAGON V3 jest ZOOM tzw. ZŁUM i do niczego się nie nadaje. Amortyzator wymieniłem po 2 miesiącach od kupna roweru. Polecam wiec HEXAGON V4 (ten z allegro). Dla Ciebie dobrym rozmiarem ramy będzie 19" :icon_wink: Rowery są złożone i skręcona kierownica, lub tez czasami wyjęte przednie koło. 5-10min z regulacją i można jeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...