7Devis Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam Poleccie mi jakiś rowerek dirt/dh w tym przedziale cenowym. Chcę żeby miał tył przerzutka (przód może być bez), amorek przód jakiś w miarę na wagę ok 80kg. Mocna rama. Mój wzrost to 174cm i rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaniszMTB Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witaj! O rowerze dobrym do dh w tej cenie zapomnij. Za około 2tys. to sama rama. Jeżeli chodzi o dirt to ciekawe wydały mi się rowerki: Dartmoor Two4player NS Bikes Metropolis 3 NS Bikes Core 3 <---- moim zdaniem te 2 poprzednie to bardziej street dla mnie ten najlepszy Pozdrawiam. Ps. Dałem tylko moje propozycej jeżeli chodzi o dirt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7Devis Napisano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Tak ten trzeci jest nawet nawet, ale amortyzator nie bardzo mi odpowiada. Tak ogólnie to może troszkę nie jasno się wypowiadam bo jeszcze nie bardzo łapie się w typach rowerów ale chodzi mi mniej więcej o to jak ten trzeci rowerek tylko oponki jakieś jak pod dh firymy Maxxis. Tak wiem że nie za dobrze precyzuję ale cóz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.