Skocz do zawartości

[Dirt Revell Bike] Czy ktoś coś wie na temat tej firmy ?

BuszuDH

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Nie jestem pewien czy to dobry dział .Jeżeli zły to proszę Moderatorów o przeniesienie a nie kasowanie. Nigdzie nie znalazłem info na ten temat więc proszę was o pomoc

Mam pytanie czy wie ktoś coś o firmie Revell firme można odszukać wpisując w google Revell Bike Interesuje mnie czy te rowery są wytrzymałe i czy warto to kupić.Jeżeli ktoś coś wie na temat tej firmy bym był bardzo wdzięczny za odpowiedz

Napisano

nieznana bo niedostepna na polskim rynku. Pokaz jaki model Cie interesuje, ale jezeli nie masz sklepu z ich rowerami kolo siebie to z gory mowie nie ma sensu sprowadzac. Relacja cena-jakosc jest srednia, ale w oferce nie widzialem drozszych modeli, z tego wnioskujac jest to marka srednia, nie budzetowa, ale do lepszej jakosci tez sporo brakuje.

Z gory mowie, ze to jest moja opinia na podstawie tylko strony internetowej, kontaktu z nia wczesniej nie mialem.

Napisano

W tym rzecz że dostałem taki rower nie wiem kompletnie o nim nic rama była zajechana więc ją przemalowałem i o rowerze nie wiem nic na kołach pisze revell kiera sunline i korba truvativ hussefelt o ramie nie wiem mogę tyle powiedzieć że ma napinacz w wahaczach żeby koło napiąć i nic poza tym aha na mostku pisze Point Racing Stery To FSA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...