Gość Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Tak jak w temacie pisać .Nie wiem był tutaj taki wątek,ale zapraszam .Bo poszukuje rowerzystów z mojej miejscowości no i przede wszystkim okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniutek79 Napisano 23 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witaj.Jestem z Kędzierówki okolice piaseczna jeżdze od 9 lat i chętnie bym z kimś pośmigał. Interesuje mnie tylko szosa ponieważ rowerek mam do tego przystosowany. Jak masz ochotę to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin77r Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 witam sam bym pośmigał złotokłos pod piasecznem dziara? Ty czasem to nie Lonieks- jeśli nie to sorki tak mi się wydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wykolowany Napisano 24 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Ja często jeżdżę do Wilanowa to mogę i do Konstancina. Też lubię szosę, ale nie wiem czy wytrzymam, bo mam MTB i b. grube opony. mogę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GibRea Napisano 30 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Stary temat ale napiszę Jestem z Konstancina , mieszkam w Zalesiu Górnym . Mam tylko MTB . Posiadam 15 lat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter1990 Napisano 31 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Witam was ponieważ założyłem nowy profil,ale starego nie mogłem skasować więc https://rowerowykonstancin.fora.pl/ podaje adres naszej grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sardyna Napisano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Siemanko. Jestem z pod G.K. jezdze na MTB. Interesuja mnie glownie lasy, szutry i bezdroza, asfalt okazjonalnie:) Jak ktos chce posmigac niech da znac. W tygodniu sredniejsze dystanse (25-30km) wzdluz Wisly (łęgi), w ten weekend (sob lub niedz)cos bardziej max. 60-70km - moze wiecej:) okolice G.K.-Piaseczno-K.J.-Wawa lub do ugadania teren... 28L CU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.