Mod Team Franio Napisano 22 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Przeglądając dział "Forum rowerowe dla niezarejestrowanych" zauważyłem, że nie działa tam BBCode - pogrubienie, przekreślenie, cytowanie, itd. Przykład: (Mam nadzieję, że P3NNY oraz Pixon nie będą mieli mi za złe, że przytoczyłem ich posty) To swego rodzaju błąd czy po prostu "tak ma być"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lutego 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 w forum dla niezarejestrowanych bbcode jest wyłączony z oczywistych względów. ustawienia na forum działają tylko dla określonych for a nie grup użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipstein Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Tak z ciekawości tylko. O jakie oczywiste względy chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 linkowanie, spamowanie, etc etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.