qla Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Witam! Uczęszczam na podyplomowe studia z fotografii. W czerwcu mam obronę pracy dyplomowej. Polega ona na zrobieniu 6-24 zdjęć, przedstawieniu ich i odpowiedzi na pytania jej dotyczące. Jako, ze lubię rowery i w ogóle, wpadłem na pomysł, żeby na pracę dyplomowa zrobić serię zdjęć rowerów. Żeby było ciekawej, chciałbym zrobić zdjęcia rowerów z właścicielkami!! Jedno w akcji, i jedno statyczne (to ma się znaleźć w pracy dyplomowej, zdjęć będzie dużo więcej!) Poszukuję do współpracy ok 9 dziewczyn, które chciałby zapozować zarówno w akcji jak i statycznie( z rowerem w tle). Zapłaty nie oferuję, ale oczywiście każda osoba dostanie wszystkie zdjęcia. Wymogi co do "dziewczyn" - Powinna mieszkać w Poznaniu lub okolicach - Powinna nie spinać się podczas robienia zdjęć - Powinna mieć rower i strój adekwatny do roweru i jazdy - Powinna miec trochę czasu i chęci na wykonywanie zdjęć. Najlepiej by było gdyby każda dziewczyna (taka koncepcja) prezentowała by inny styl rowerowy i na jeździła na zupełnie różnych rowerach. A więc jeśli jeździsz na bmx'ie, downhill, na ostrym kole, szosówce, mtb, trial czy też na czymś zupełnie innym, a do tego znasz jakieś fajne miejscówki, to zapraszam! Tu takie moje małe portfolio... zdjęcia stare i młodsze: Portfolio Podaje e-mail do kontaktu: qla-king@o2.pl Pomóżcie mi ! Zapraszam
julaswdx Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 dobrze by było gdyby jeszcze topless pozowała do zdjęć
qla Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 dobrze by było gdyby jeszcze topless pozowała do zdjęć To nie jest wymagane:P
Mod Team Pixon Napisano 22 Lutego 2011 Mod Team Napisano 22 Lutego 2011 @julaswdx,Twój sarkazm jest niepotrzebny i nic nie wnosi do tematu. @qla,obawiam się, że 9 dziewczyn będzie ciężko znaleźć. Możesz trafić na 3-4 i później je odpowiednio ucharakteryzować. Jak już porobisz te zdjęcia, wrzuć je na plfoto.com to chętnie obejrzę
qla Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 @qla,obawiam się, że 9 dziewczyn będzie ciężko znaleźć. Możesz trafić na 3-4 i później je odpowiednio ucharakteryzować. Jak już porobisz te zdjęcia, wrzuć je na plfoto.com to chętnie obejrzę No też śmiem wątpić ale fakt faktem te 3-4 dziewczyny po prostu miały po 3 zdjęcia (w pracy) a nie po dwa:) Także...raz jeszcze zapraszam Póki co, koleżanka się z Holenderką zgłosiła
zekker Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 - Powinna mieć rower i strój adekwatny do roweru i jazdy Czyli jaki? Tylko lycra i kask, czy po prostu jak do pracy?
Mod Team Odi Napisano 27 Lutego 2011 Mod Team Napisano 27 Lutego 2011 Czytamy ze zrozumieniem kolego. Inne stroje będą do różnych dyscyplin, XC, DH, trial, jazda miejska.
ProEvolution Napisano 10 Marca 2011 Napisano 10 Marca 2011 Może wyjść bardzo ciekawie. W miarę możliwości czekamy na zdjęcia
Olgaa Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 I jak Twoja praca ? Udało się? Szkoda, że dopiero dziś znalazłam wątek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.