DaVoo Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam. Od niedawna mieszkam w Płocku, a że zamierzam tu zostać na dłużej jestem ciekaw jak spora jest rzesza tych co pozostawiają pojedynczy ślad. Jakie trasy polecacie, jakie odradzacie? W związku z tym, że do tej pory śmigałem po dość urozmaiconym terenie interesują mnie lokalne pagórki i podjazdy niekoniecznie wyasfaltowane - aby się nie zrazić od nadmiaru płaskiego Zauważyłem ciekawe pod tym względem tereny położone niedaleko rafinerii (okolice łukasiewicza), okolice dobrzyńskiej, szpitalnej. Da się tam pośmigać? No i gdzie jeszcze? Interesujący mnie zasięg to powiedzmy 50km Pozdrawiam! p.s. dawno mnie nie było i zapomniałem o konwencji w tworzeniu tematu. Poproszę o poprawę, albo o poradę jak to zrobić samemu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foto29 Napisano 1 Marca 2011 Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Ja jestem z Płocka i osobiście polecam wybrać się w stronę Orlenu (łukasiewicza), potem w ulice zgieleckiego(będzie to w lewo na skrzyżowaniu) potem w dobrzyńską, koło szpital. Ale też dołączam się do tematu może ktoś zapoda jakieś fajne szlaki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.