adis001 Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Siemka, zrobiłem sobie zamówienie w CR wszystko mają ale czekam już bardzo długo na sd7 klamki, mam teraz czas i ochotę pobawić się z montowaniem nowych rzeczy ale wciąż czekam na te avidy. Mógłbym wymienić na inne: deore lx xt sd7 które by były najlepsze pod każdym względem ja miałem styczność tylko z deore i nie mam wielkiego porównania, dlatego proszę was o pomoc. Chciałbym jeszcze dzisiaj wysłać do nich e-maila aby jutro przeczytali... Z góry dzięki P.S jeśli by te avidy ,,pobiły'' shimano to może mógłbym poczekać cierpliwie ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Tylko avidy ew.xtr ale to już inna półka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morcin2 Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 to zależy jak do v-łek proponuje coś ze większym ramieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 To wszystko są klamki do V-ek... Nie wiem czy nie szybciej uda Ci się kupić te Avidy w stacjonarnym sklepie. Jeżeli nie zależy Ci na regulacji modulacji, zastanów się nad SD5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Raczej FR-5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DragonBike Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Proponuje czekać mam avidy i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adis001 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 dzięki za odp miałem nóż na gardle i odmówiłem w CR i szybko na allegro zamówiłem 10zł więcej ale są avidy, bo jedna te xt dawały do myślenia. Dziękiiiiiiiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.