Skocz do zawartości

[nowy sezon] wspólne treningi

Martiszka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej!

Szukam osób(18-20 kilka lat)z Gdańska i okolic chętnych wspólnie rozpocząć nowy sezon- różne treningi i całodniowe wycieczki.

Jeżeli ktoś chętny- pisać, wiosna coraz bliżej!

Napisano

Hej!

Michał z Gdańska - Przymorza się kłania. Ja jestem zawsze chętny, żeby pojeździć w grupie, jeśli ktokolwiek chciałby się podpiąć pod moje treningi, możemy się umawiać tutaj lub mailowo (mplud@wp.pl).

Jutro (22 lutego) dla przykładu z rana (ok. 7-7:30) robię 2h lajtowej jazdy (wytrz. tlenowa, ok. 150bpm)) po jakiś ścieżkach/alejkach, ogólnie raczej szosowo.

W weekendy, jeśli tylko pogoda i zdrowie pozwalają to teren, czasem szosa. Regularnie.

Większość treningów robię z rana!

Napisano

Ja się piszę, ale jeszcze nie teraz. Jestem z Gdyni, a licząc szkołę ciężko znaleźć czas na bratanie się z Gdańskiem. Na szczęście byle do kwietnia. Potem już tylko matura i można będzie poświęcić cały czas na rower!

Napisano

Kokoss, jesteśmy w podobnej sytuacji- matura.. Dwa miesiące z kawałkiem i koniec.

Ale w weekendy można będzie trochę potrenować ;)

Napisano

W weekendy a i owszem. Myślę, że i w tygodniu znajdzie się trochę czasu na rower, choć nie dużo. A śnieg leży i jak już stopniał to znowu spadł...

Napisano

Po śniegu też się da, tylko trzeba trochę więcej samozaparcia! :) Jeśli pogoda dopisze, znaczy nie będzie nic padać, to wyjeżdżam w niedzielę z rana w teren - 2h w miarę spokojnej jazdy, głównie w strefie wytrz. tlenowej + kilka króciutkich sprintów. Jak będzie miło i przyjemnie, to może 3-4h. Jeśli ktoś się pisze, to wstępnie spotykamy się o 9 rano w Gdańsku-Oliwie przy końcu tej brukowanej uliczki przy Pachołku. Ew. propozycje tutaj lub na mail (mplud@wp.pl).

Napisano

Całą zimę przejeździłem i żyję :) A jedno kolano miałem kiedyś operowane, więc jak widać - można.

Apdejt treningowy - jak ktoś chce się dołączyć, to w sobotę, o godz. 14 spod mojego sklepu (Gdynia, ul. Wielkopolska 62) startuję na 2,5h marszobiegu w strefie tlenowej, czyli 5 min. marszu na 10 min. truchtu. Chętnie powitam towarzystwo podczas takiego nudnego treningu ;)

Napisano

Umówię się z Wami jak będzie temperatura na plusie.

Podobno ma niedługo być, chociaż na to nie wygląda :P

paradoks globalnego ocieplenia, im większe tym ma być zimniej :) a tak na powaznie zgadzam sie ze nie trzeba czekac az sie zrobi cieplej i "sezonowi" ruszą :) poza lekkimi odmrozeniami( w szczegolnosci nosa, kto jezdzi to rozumie :D ) no i oczywiscie paroma nieuwaznymi glebami na oblodzeniach, jazda w zimie to czysta przyjemnosc :)

Napisano

Dla jasności: Do wszystkich, którzy nie potwierdzili na maila obecności na treningu 27-02-2011, a myślą o pojawieniu się - spotkanie przeniesione na 9 rano na ul. Wielkopolską 62 w Gdyni.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hej!

Szukam osób(18-20 kilka lat)z Gdańska i okolic chętnych wspólnie rozpocząć nowy sezon- różne treningi i całodniowe wycieczki.

Jeżeli ktoś chętny- pisać, wiosna coraz bliżej!

18-20 lat ...Boziu jaki ja stary jestem ze sie nie mieszczę ..wywale rower :wallbash:

pzdr ..miłego nadchodzącego sezonu :stupid:

Napisano

^^

18-20 kilka lat

Starość nie radość, okulary do czytania trzeba kupić :icon_mrgreen: Ale nie martw się, jeszcze potrenować z młodymi możesz.

Napisano

Mój bład, ilośc postów odczytałem jako wiek. No cóż, w takim wypadku to tylko skok na główkę w dół z wapnem i modlić się, żeby zmęczone osteoporozą kości szybko się rozłożyły i nie przeszkadzały kwiatowi narodu w rajdach po lesie :icon_mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Może ktoś chętny na przejazd:

Gdańsk Chełm - Cienista - Brzeźno - Sopot - Gdynia Orłowo (na rozwidleniu w lewo chodnikiem pod górę) - Sopot - Gdańsk Oliwa - Gdańsk Wrzeszcz - Cienista?

Wychodzi około 40km +/-2km

Jeżdżę tą trasą nader często i fajnie byłoby się załapać z kimś :P Proponuje żółwie tempo bo póki co tylko 1 strefa (fat burnin'!) ;) - średnia ok. 20-22km/h

Jakby co... lat 20 więc łapie się jeszcze do tego wąskiego grona :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...