Martiszka Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Hej! Szukam osób(18-20 kilka lat)z Gdańska i okolic chętnych wspólnie rozpocząć nowy sezon- różne treningi i całodniowe wycieczki. Jeżeli ktoś chętny- pisać, wiosna coraz bliżej!
Kanclerz Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Hej! Michał z Gdańska - Przymorza się kłania. Ja jestem zawsze chętny, żeby pojeździć w grupie, jeśli ktokolwiek chciałby się podpiąć pod moje treningi, możemy się umawiać tutaj lub mailowo (mplud@wp.pl). Jutro (22 lutego) dla przykładu z rana (ok. 7-7:30) robię 2h lajtowej jazdy (wytrz. tlenowa, ok. 150bpm)) po jakiś ścieżkach/alejkach, ogólnie raczej szosowo. W weekendy, jeśli tylko pogoda i zdrowie pozwalają to teren, czasem szosa. Regularnie. Większość treningów robię z rana!
kokoss Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 Ja się piszę, ale jeszcze nie teraz. Jestem z Gdyni, a licząc szkołę ciężko znaleźć czas na bratanie się z Gdańskiem. Na szczęście byle do kwietnia. Potem już tylko matura i można będzie poświęcić cały czas na rower!
borowka Napisano 23 Lutego 2011 Napisano 23 Lutego 2011 No wiem... ;( ale to skomplikowane... pogadamy kiedy indziej ;]
Martiszka Napisano 24 Lutego 2011 Autor Napisano 24 Lutego 2011 Kokoss, jesteśmy w podobnej sytuacji- matura.. Dwa miesiące z kawałkiem i koniec. Ale w weekendy można będzie trochę potrenować
kokoss Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 W weekendy a i owszem. Myślę, że i w tygodniu znajdzie się trochę czasu na rower, choć nie dużo. A śnieg leży i jak już stopniał to znowu spadł...
Kanclerz Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Po śniegu też się da, tylko trzeba trochę więcej samozaparcia! Jeśli pogoda dopisze, znaczy nie będzie nic padać, to wyjeżdżam w niedzielę z rana w teren - 2h w miarę spokojnej jazdy, głównie w strefie wytrz. tlenowej + kilka króciutkich sprintów. Jak będzie miło i przyjemnie, to może 3-4h. Jeśli ktoś się pisze, to wstępnie spotykamy się o 9 rano w Gdańsku-Oliwie przy końcu tej brukowanej uliczki przy Pachołku. Ew. propozycje tutaj lub na mail (mplud@wp.pl).
borowka Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Po śniegu też się da, tylko trzeba trochę więcej samozaparcia! jeszcze wytrzymałych kolan i kości
Kanclerz Napisano 24 Lutego 2011 Napisano 24 Lutego 2011 Całą zimę przejeździłem i żyję A jedno kolano miałem kiedyś operowane, więc jak widać - można. Apdejt treningowy - jak ktoś chce się dołączyć, to w sobotę, o godz. 14 spod mojego sklepu (Gdynia, ul. Wielkopolska 62) startuję na 2,5h marszobiegu w strefie tlenowej, czyli 5 min. marszu na 10 min. truchtu. Chętnie powitam towarzystwo podczas takiego nudnego treningu
Martiszka Napisano 25 Lutego 2011 Autor Napisano 25 Lutego 2011 Umówię się z Wami jak będzie temperatura na plusie. Podobno ma niedługo być, chociaż na to nie wygląda
klv Napisano 25 Lutego 2011 Napisano 25 Lutego 2011 Umówię się z Wami jak będzie temperatura na plusie. Podobno ma niedługo być, chociaż na to nie wygląda paradoks globalnego ocieplenia, im większe tym ma być zimniej a tak na powaznie zgadzam sie ze nie trzeba czekac az sie zrobi cieplej i "sezonowi" ruszą poza lekkimi odmrozeniami( w szczegolnosci nosa, kto jezdzi to rozumie ) no i oczywiscie paroma nieuwaznymi glebami na oblodzeniach, jazda w zimie to czysta przyjemnosc
Kanclerz Napisano 27 Lutego 2011 Napisano 27 Lutego 2011 Dla jasności: Do wszystkich, którzy nie potwierdzili na maila obecności na treningu 27-02-2011, a myślą o pojawieniu się - spotkanie przeniesione na 9 rano na ul. Wielkopolską 62 w Gdyni.
marcinpiotrzkowski Napisano 13 Marca 2011 Napisano 13 Marca 2011 Hej! Szukam osób(18-20 kilka lat)z Gdańska i okolic chętnych wspólnie rozpocząć nowy sezon- różne treningi i całodniowe wycieczki. Jeżeli ktoś chętny- pisać, wiosna coraz bliżej! 18-20 lat ...Boziu jaki ja stary jestem ze sie nie mieszczę ..wywale rower pzdr ..miłego nadchodzącego sezonu
szych Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 ^^ 18-20 kilka lat Starość nie radość, okulary do czytania trzeba kupić Ale nie martw się, jeszcze potrenować z młodymi możesz.
marcinpiotrzkowski Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 ^^ Starość nie radość, okulary do czytania trzeba kupić Ale nie martw się, jeszcze potrenować z młodymi możesz. Kiedy ja właśnie mam 31 ..
szych Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Mój bład, ilośc postów odczytałem jako wiek. No cóż, w takim wypadku to tylko skok na główkę w dół z wapnem i modlić się, żeby zmęczone osteoporozą kości szybko się rozłożyły i nie przeszkadzały kwiatowi narodu w rajdach po lesie
pr0 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Może ktoś chętny na przejazd: Gdańsk Chełm - Cienista - Brzeźno - Sopot - Gdynia Orłowo (na rozwidleniu w lewo chodnikiem pod górę) - Sopot - Gdańsk Oliwa - Gdańsk Wrzeszcz - Cienista? Wychodzi około 40km +/-2km Jeżdżę tą trasą nader często i fajnie byłoby się załapać z kimś Proponuje żółwie tempo bo póki co tylko 1 strefa (fat burnin'!) - średnia ok. 20-22km/h Jakby co... lat 20 więc łapie się jeszcze do tego wąskiego grona
FeMn Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Pr0 Ja też często tamtędy jeżdze tyle ze zaczynam z jelitkowa lat 19
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.