Martiszka Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Hej! Szukam chętnych na wyprawę rowerową dookoła Polski na początku czerwca 2011. Pomysł jest jeszcze bardzo niedopracowany, ale mam nadzieję, że się uda. Więcej informacji: martiszka1@gmail.com Może ktoś z Gdańska lub okolic? Moglibyśmy razem rozpocząć nowy sezon rowerowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fert Napisano 22 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 ja też startuje w czerwcu. może się spotkamy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekf500 Napisano 26 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Martiszka może więcej informacji. Jakimi szlakimi planujesz się poruszać , tępo jazdy, noclegi, max. i min. liczba uczestników (wiek) itd... Ja w tym roku też planuje takową wyprawę a zainspirował mnie ten artykuł http://www.bikestats.pl/wyprawy-rowerowe/Dookola-Polski-wyprawa-rowerowa_254.html . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.