laha321 Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam Potrzebuję rowerku do dalekich tras także i ciężkich tras jak np lasy itp szukałem coś na allegro znalazłem coś takiego http://allegro.pl/wi...1463502014.html i jeszcze cos takiego http://allegro.pl/ro...1457137587.html need help zupelnie nie znam sie na rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny123 Napisano 21 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 na zakładaniu tematów też się nie znasz no ale cóż podaj jeszcze wzrost żeby było wiadomo jaka rama z tych 2 co podałeś ewentualnie kross hexagon bo ten cały SEKTOR X-FORCE to jakaś lipa za 600 zł to nie wiem co lepszego można wyskrobać może jakąś używkę? ale niech koledzy się wypowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Za 600pln to można sobie kupić rower żeby do sklepu po zakupy jeździć, po parku czy wycieczki podmiejskie do 20km co najwyżej. Osprzęt z najniższej półki jest bardzo awaryjny, wybieranie się w dalsze trasy jest ryzykowne, bo szansa że rower "rozkraczy" się niespodziewanie jest dość duża. Jeśli dodatkowo mają być ciężkie trasy, np jazda w błocie rower szybko się posypie. Poza tym niskiej jakości hamulce nie gwarantują bezpieczeństwa w trudnych trasach, a błoto sprawi że wogóle przestaną działać. "Tarczówki" w Sektorze to pomyłka, bo jeden hamulec hydrauliczny średniej klasy kosztuje tyle co ten rower, a komplet sensownych mechaników, czyli Avidy BB5 plus klamki, tarcze, linki to co najmniej 300pln. Pozostaje albo dozbierać co najmniej dwa razy tyle, a najlepiej trzy razy, czyli te 1,8tys i wtedy szukać nowego roweru, albo szukać używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 [600zł] Rower MTB do jazdy po mieście [rower] Wybór roweru do 600zł [rower] Do 600zł nowy do spokojnej jazdy [rower] Jaki kupić do 600 zł? Koła 28" - mocny [500-600zł] MTB - allegro 2 moje typy lub Wasza propozycja Tematów jest naprawdę dużo. Podepnij się pod któryś z już istniejących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.