sebol14 Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Cześć. W przyszłym tygodniu pojeździłbym z kimś na rowerze po Włocławskich lasach i ogólnie po mieście. Jeśli ktoś jest chętny gg:9718748. W tym tygodniu trochę pośmigałem ale już mi się kończą pomysły na trasy i samemu też się tak sobie jeździ. Ja mam starego górala ale na chodzie. Jak masz ochotę pojeździć to pisz. Pozdrawiam. Jeszcze dla informacji podam, że mam 19 lat.
karolaa Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 zimno jest! ;D jak się ciepło zrobi to jasne, ale nie w takim mrozie...brrr
sebol14 Napisano 27 Lutego 2011 Autor Napisano 27 Lutego 2011 No niestety ogłoszenie już nieaktualne. Ale jak mówisz, że w zimnie nie jeździsz to napiszę we wakacje. Pozdrawiam. PS. Na rowerze wcale nie jest tak zimno jak się wydaje. Jak człowiek stoi w miejscu to jest ze 2 razy zimniej.
lmichal Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam. Pragnę zaprosić wszystkich rowerzystów na III Wyścig Rowerów Górskich o Puchar Wójta Gminy Zbiczno. (odbędzie się 30 kwietnia 2011 roku w Zbicznie (powiat Brodnica)) Oto kilka informacji o nim: Wyścig MTB organizowany przez Gminny Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Zbicznie (woj. kujawsko- pomorskie). Trasa łatwa technicznie, przebiegająca poprzez malownicze obszary pojezierza brodnickiego, odpowiednia dla początkujących, posiadająca jednak kilka ciekawych podjazdów. Około 35-40 km wspaniałego wyścigu po drogach polnych i leśnych a także po części asfaltowych. Impreza dofinansowana ze środków Samorządu Województwa Kujawsko- Pomorskiego. Regulamin dostępny w zakładce ogłoszenia strony http://zbiczno.brodnica.net/glowna.php Wyścig jest dość słabo rozreklamowany więc staram się cokolwiek pomóc by zwiększyć frekwencję. W zeszłym roku i dwa lata temu brałem w nim udział i impreza naprawdę udana, gmina naprawdę się stara, zapewnia wszystko czego potrzeba, ma jednak trochę problem z reklamą. Za wszelkie przekazanie tej informacji innym potencjalnym zainteresowanym z góry dziękuję. Pozdrawiam i zapraszam.
sebol14 Napisano 1 Września 2011 Autor Napisano 1 Września 2011 Do 26 września mam wolne więc szukam tak tak w pierwszym poście kogoś, kto chciałby pośmigać po Włocławku i okolicach. Np. takie trasy: http://www.sports-tracker.com/#/workout/sebol__14/13ulfjg2c58qsrdc tylko prędkość na poziomie 20km/h+ i oczywiście trasy trochę dłuższe. Jakieś 50km w górę.
3nadel Napisano 26 Września 2011 Napisano 26 Września 2011 Jeśli jesteś zainteresowany możemy sie ustawić w Toruniu. Ja z kolegą jesteśmy z Bydgoszczy, do Torunia mamy podobną drogę. Odezwę się jeszcze na gg, ale zapraszam także innych z Włocławka, Torunia, Bydgoszczy, okolic
Traw3k Napisano 1 Października 2011 Napisano 1 Października 2011 Popieram Kolegę powyżej. Dołączam się !
3nadel Napisano 2 Października 2011 Napisano 2 Października 2011 A kolega wyżej skąd dokładnie? Widzę Bydgoszcz, ale bywa z tym różnie Zapraszam na gg: 34575325
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.