Skocz do zawartości

[Włocławek] Szukam partnera/partnerki do jazdy na rowerze.

sebol14

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. W przyszłym tygodniu pojeździłbym z kimś na rowerze po Włocławskich lasach i ogólnie po mieście. Jeśli ktoś jest chętny gg:9718748. W tym tygodniu trochę pośmigałem ale już mi się kończą pomysły na trasy i samemu też się tak sobie jeździ. Ja mam starego górala ale na chodzie. Jak masz ochotę pojeździć to pisz. Pozdrawiam. Jeszcze dla informacji podam, że mam 19 lat.

Napisano

No niestety ogłoszenie już nieaktualne. Ale jak mówisz, że w zimnie nie jeździsz to napiszę we wakacje. Pozdrawiam.

PS. Na rowerze wcale nie jest tak zimno jak się wydaje. Jak człowiek stoi w miejscu to jest ze 2 razy zimniej.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam. Pragnę zaprosić wszystkich rowerzystów na III Wyścig Rowerów Górskich o Puchar Wójta Gminy Zbiczno. (odbędzie się 30 kwietnia 2011 roku w Zbicznie (powiat Brodnica))

Oto kilka informacji o nim:

Wyścig MTB organizowany przez Gminny Ośrodek Kultury Sportu i Rekreacji w Zbicznie (woj. kujawsko- pomorskie). Trasa łatwa technicznie, przebiegająca poprzez malownicze obszary pojezierza brodnickiego, odpowiednia dla początkujących, posiadająca jednak kilka ciekawych podjazdów. Około 35-40 km wspaniałego wyścigu po drogach polnych i leśnych a także po części asfaltowych. Impreza dofinansowana ze środków Samorządu Województwa Kujawsko- Pomorskiego.

Regulamin dostępny w zakładce ogłoszenia strony http://zbiczno.brodnica.net/glowna.php

Wyścig jest dość słabo rozreklamowany więc staram się cokolwiek pomóc by zwiększyć frekwencję. W zeszłym roku i dwa lata temu brałem w nim udział i impreza naprawdę udana, gmina naprawdę się stara, zapewnia wszystko czego potrzeba, ma jednak trochę problem z reklamą. Za wszelkie przekazanie tej informacji innym potencjalnym zainteresowanym z góry dziękuję. Pozdrawiam i zapraszam.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Jeśli jesteś zainteresowany możemy sie ustawić w Toruniu. Ja z kolegą jesteśmy z Bydgoszczy, do Torunia mamy podobną drogę. Odezwę się jeszcze na gg, ale zapraszam także innych z Włocławka, Torunia, Bydgoszczy, okolic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...