tomekvolvo240 Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 http://allegro.pl/saxo-bank-bluza-ocieplana-super-jakosc-l-i1451678915.html dziwna rozmiarówka jak dla mnie L dobre w szerokość M za małe w szerokość a dobre w długości hmmm... i cena chyba trochę za niska jak na oryginalny ciuch. Kupował już ktoś tą bluzę u tego sprzedawcy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 hmmmm znam pochodzenie tych bluz sa z lodzkiej szfalni co do jakosci moge powiedziec ze jest super sam mam pare ich ciuchow spokojnie mozesz kupowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oryginalna to koszulka kosztuje z 70 euro Są to podróbki. Sam mam taką bluzę tylko CSC. Co do rozmiarów to do czego porównujesz szerokość? Jeździłeś już w ciuchach typowo rowerowych? Może warto wziąć L (w końcu to bluza) i może być delikatnie dłuższa (zależy jeszcze o ile jest za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekvolvo240 Napisano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Oryginalna to koszulka kosztuje z 70 euro Są to podróbki. Sam mam taką bluzę tylko CSC. Co do rozmiarów to do czego porównujesz szerokość? Jeździłeś już w ciuchach typowo rowerowych? Może warto wziąć L (w końcu to bluza) i może być delikatnie dłuższa (zależy jeszcze o ile jest za długa. Crazyk tylko w rowerowych, chodzi mi o długość plecy od stójki, oraz szerokość pod pachami, jak wezmę szerokość 54 cm to długość na plecach ponad 78 cm to już trochę za długa na wzrost 176 cm. Chociaż będzie lepiej z taką długością zakrywała nerki. Może się skuszę w końcu to nie majątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 20 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Nie jest to oryginał, nie ta półka cenowa. A odzież z zagłębia polskiego dziewiarstwa i włókiennictwa. Poszperaj po forum, całkiem niedawno ktoś się wypowiadał w podobnym jak nie takim samym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 20 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Mam mkę i wydaje mi się, że przy Twoim wzroście była by trochę przymała. Zastanów się nad tą Lką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 27 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Czy ktos się orientuje, czy te ciuchy są z takich samych materiałów? A być może szyte przez tą samą szwalnię, bo wymiary jakby się zgadzają? Komplet 1: http://allegro.pl/caisse-d-epargne-2cze-stroj-kolarski-okazja-l-i1462508961.html Komplet 2: http://allegro.pl/koszulka-kolarska-caisse-d-epargne-l-i1475407365.html http://allegro.pl/spodenki-wysoka-jakosc-caisse-d-epargne-l-i1482424593.html Widzę różnicę tylko przy szelkach spodenek: zwykła lycra vs siateczka Ciekawe jak jakość wkładek, w jednych widać jaka jest, a w tych drugich? Być może taka sama ale nie ma zdjęć Ktoś ma jakieś porównanie/widział obydwa produkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasov Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Ja kupiłem od tego Pana długie spodnie i bluzę ocieplaną i jestem bardzo zadowolony z zakupu!Oczywiście,że produkty są jedynie replikami o czym sprzedający sam szczerze mówi ale są naprawdę dobrze wykonane!!!Za tydzień kupuję następny komplet saxo bank z tym że "krótki" Mam 192 cm wzrostu i 90 kg wagi lecz proszę nie dokonywać zakupów w kompletach tzn.jak koszulka XL to spodenki XL ponieważ dolna część ubioru jest nieco zaniżona!Ja musiałem dokonać wymiany tzn.Mam koszulkę XXL lecz spodnie długie musiałem wymienić na XXXXL teraz jest ok i przy zakupię następnego kompletu krótkiego-Koszulka XXL spodenki krótkie XXXXL! Jedna uwaga-ciuchy proszę prać ręcznie delikatnie w temperaturze nie wiekszej niż 40 stopni ponieważ podczas pierwszych prań ciuch może lekko puścić soki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKovy Napisano 1 Maja 2011 Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 witam ja rowniez zastanawiam sie nad zakupem pewnych rzeczy od tego pana konkretnie chodzi mi o krotki rekaw oraz spodenki jak te tutaj >>>click<<< aczkolwiek zastanawiam sie, jaki rozmiar wybrac, poniewaz mam 183cm wzrostu, ale waze jakies 65 kg i generalnie rzecz biorac jestem raczej chudy... czym sie kierowac bardziej przy wyborze? w zasadzie moglbym wziac np M'ke, ale zastanawia mnie, czy bedzie ona dobra przy moim wzroscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.