Jachu33 Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Witam przeczytałem kilka tematów ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania dlatego postanowiłem założyć nowy (również ze względu na moje małe doświadczenie w tej materii), pomyślałem że w dziale szosowym bo pytanie dotyczy jazdy po szosie. Przechodząc do rzeczy od tego sezonu będę przynajmniej raz w tygodniu jeździć w peletonie i może jakieś treningi w tygodniu. Czy lepiej zakupić długie spodnie, 3/4, czy może krótkie i do tego nogawki i/lub ocieplacze na kolana? Intensywność jazdy będzie raczej wysoka i chyba rzadko będę jeździć sam. Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Jachu33 Napisano 21 Lutego 2011 Autor Napisano 21 Lutego 2011 Może inaczej, czy ktoś z was regularnie trenuje i mógłby pochwalić się swoją garderobą kolarską? Jeżeli nie to powiedzcie jakie zestawy macie na jaką porę roku i pogodę, mam nadzieję że odzew będzie (chciałbym powiedzieć) większy ale bardziej pasuje tutaj jakikolwiek .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.