dorder Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Hej. Od jakiegoś czasu poszukuje tanich butów szosowych. Ostatnio wpadły mi w oko buty Diadora Ergo Light http://allegro.pl/buty-rowerowe-diadora-ergo-light-42-wyprzedaz-i1442400985.html . Proszę o opinię na ich temat, jeśli ktoś używa to proszę się pochwalić jak się w nich jeździ. Mam jeszcze jedno pytanie: czy te buty będą do pedałów typu spd-sl, niby nie pisze ale jak pasują do looków to mi się zdaje, że i do spd-sl powinno pasować. Z góry dziekuję za odpowidzi. Bardzo bym prosił o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolli Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja mam spd-sl z tym modelem butów i jest ok, co prawda tylko raz w nich się przejechałem, ale chyba są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorder Napisano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Dzięki. A dobrze trzymają noge ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolli Napisano 19 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dobrze Chodź rozmiarówka jest troszeczkę zawyżona, mam 43 i są minimalnie za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorder Napisano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Wielkie ci dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.