audi99 Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam otóż to potrzebuje pomocy do odmontowania starego amora i zamontownie nowego SUNTOUR M2000 1-1/8 mi sie wydaje ze rura od amora jest za gruba i nie pasuje mi do mojego mam stary typowy ster daje wam zdjęcia,prosze o szybką odp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 No niestety, nie będzie pasować. W rowerze masz 1 calowa rurę i nijak nie będzie pasowała 1 i 1/8 cala. Albo zmień ramę, albo zmień amora;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audi99 Napisano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Aha Wielkie Dzięki..dałem rower z amorem do mechanika a ten dal mi do mojego roweru amor zaproponowałem wymianę i gitara^^Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.