gemba1993 Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Zapraszam osoby które: -są z Poznania i chcą dołączyć do mojej brygady w realu -lubią jeździć rowerem -lubią wyjazdy pod namiot (obóz) -lubią ognisko z gitarą -są w wieku 16-18lat -nie chcą spędzać czasu przy komputerze lub telewizorze i wolą w miłym gronie go spędzić Wszystkich chętnych prosze o kontakt z gemba93.fotka.pl lub tutaj, rzadko wchodzę tu a więdz prosze najlepiej o kontakt na fotce. Szukamy około 10 osób do grupy mile widziane dziewczyny;)
Grand231 Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 hahaha a powiedz mi drogi kolego co ma z twoim postem wspólnego wojsko?.
gemba1993 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Napisano 17 Lutego 2011 to że będą na obozach zadania itp oraz dyscyplina która będzie dotyczyć każdego
Fludi Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 18 lat i dyscyplina na obozie..? Zadania, to pewnie bieg po komandosa, bieg z komandosem, jak długo wytrzymasz w starciu z komandosem
gemba1993 Napisano 17 Lutego 2011 Autor Napisano 17 Lutego 2011 żebyś wiedział, jak ktoś chce to potrafi
Mod Team Pixon Napisano 17 Lutego 2011 Mod Team Napisano 17 Lutego 2011 to że będą na obozach zadania itp oraz dyscyplina która będzie dotyczyć każdego Więcej zachęcać i reklamować już nie musisz Nie wiem kto co lubi i co rozumie pod pojęciem dyscyplina. Ale jakbym zobaczył taką grupę stojącą przy namiocie na baczność i jakiegoś łebka krzyczącego "w dwu szeregu zbiórka", "kolejno odlicz". Miałbym mieszane uczucia. Koniec offtopu. Życzę powodzenia Fludi kolega chyba nie zrozumiał Twoich konkurencji z komandosem , to już nie te czasy
YgreK Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Gdybyś tak zlikwidował całą tą wstawkę o "dyscyplinie" to bym się chętnie pisał do luźnej grupki ludzi po prostu jeżdżących na roweruch w wolnej chwili..
Grand231 Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Ja chodząc na Kung Fu miałem styczność z takimi nastolatkami którzy sądzą że są totalnymi rambo, którym nikt nie podskoczy. Prawdziwy obóz militarny to np Selekcja, czy chociażby majowy harcerski obóz przetrwania w jurze Krakowsko-Częstochowkiej gdzie zobaczysz co to prawdziwe wojsko. Po drugie piszesz że na obozach będzie dyscyplina a jak za przeproszeniem ją utrzymiesz - nastolatek wydający rozkaz nastolatkowi , jeżeli już to zorganizuj sobie kilka osób i pojedzcie na kilku dniową wycieczkę rowerową, bo jeżeli nie masz autorytetu a sądzę że go nie masz nie utrzymasz w ryzach grupy "małolatów", a co dopiero mówić o rozkazywaniu komukolwiek. Dlatego na przyszłość polecam przekładać siły na zamiary
Mod Team Pixon Napisano 18 Lutego 2011 Mod Team Napisano 18 Lutego 2011 @gemba1993,ale nie krzycz. Na tym forum swojej dyscypliny nie będziesz wprowadzał.
gemba1993 Napisano 25 Lutego 2011 Autor Napisano 25 Lutego 2011 Gdybyś tak zlikwidował całą tą wstawkę o "dyscyplinie" to bym się chętnie pisał do luźnej grupki ludzi po prostu jeżdżących na roweruch w wolnej chwili.. a skąd jesteś??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.