Skocz do zawartości

Amatorsko Wojskowy Team

gemba1993

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapraszam osoby które: -są z Poznania i chcą dołączyć do mojej brygady w realu -lubią jeździć rowerem -lubią wyjazdy pod namiot (obóz) -lubią ognisko z gitarą -są w wieku 16-18lat -nie chcą spędzać czasu przy komputerze lub telewizorze i wolą w miłym gronie go spędzić Wszystkich chętnych prosze o kontakt z gemba93.fotka.pl lub tutaj, rzadko wchodzę tu a więdz prosze najlepiej o kontakt na fotce. Szukamy około 10 osób do grupy mile widziane dziewczyny;)

• Mod Team
Napisano

to że będą na obozach zadania itp

oraz dyscyplina która będzie dotyczyć każdego

Więcej zachęcać i reklamować już nie musisz :P

Nie wiem kto co lubi i co rozumie pod pojęciem dyscyplina. Ale jakbym zobaczył taką grupę stojącą przy namiocie na baczność i jakiegoś łebka krzyczącego "w dwu szeregu zbiórka", "kolejno odlicz". Miałbym mieszane uczucia.

Koniec offtopu.

Życzę powodzenia :icon_lol:

Fludi kolega chyba nie zrozumiał Twoich konkurencji z komandosem :D, to już nie te czasy ;)

Napisano

Gdybyś tak zlikwidował całą tą wstawkę o "dyscyplinie" to bym się chętnie pisał do luźnej grupki ludzi po prostu jeżdżących na roweruch w wolnej chwili.. ;)

Napisano

Ja chodząc na Kung Fu miałem styczność z takimi nastolatkami którzy sądzą że są totalnymi rambo, którym nikt nie podskoczy. Prawdziwy obóz militarny to np Selekcja, czy chociażby majowy harcerski obóz przetrwania w jurze Krakowsko-Częstochowkiej gdzie zobaczysz co to prawdziwe wojsko. Po drugie piszesz że na obozach będzie dyscyplina a jak za przeproszeniem ją utrzymiesz - nastolatek wydający rozkaz nastolatkowi :wallbash:, jeżeli już to zorganizuj sobie kilka osób i pojedzcie na kilku dniową wycieczkę rowerową, bo jeżeli nie masz autorytetu a sądzę że go nie masz nie utrzymasz w ryzach grupy "małolatów", a co dopiero mówić o rozkazywaniu komukolwiek. Dlatego na przyszłość polecam przekładać siły na zamiary ;)

Napisano

Gdybyś tak zlikwidował całą tą wstawkę o "dyscyplinie" to bym się chętnie pisał do luźnej grupki ludzi po prostu jeżdżących na roweruch w wolnej chwili.. ;)

a skąd jesteś??

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...