kunis8 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 gdzie te sektory mogę sprawdzić, bo jakoś nie mogę tego nigdzie znaleźć? najłatwiej obliczyć czas zwyciężcy open z Twojego dystansu / Twój czas x 500 = Twoja ilość punktów; nie wiem czy już jest dostępna na sportchallenge, trzeba śledzić forum Powerada;
swierzak1 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Ehh ja nie będę miło wspominał - na jednym z zjazdów koło Dziewiczej góry rozpiął mi się łańcuch tak nie spostrzeżenie że dopiero na końcu zjazdu przy nawrocie o 90* w lewo zorientowałem się dopiero gdy chciałem depnąć na podjeździe że go nie ma Szukałem go ale bez efektów i musiałem uznać wyścig za skończony. Był to 50km trasy i ja miałem jeszcze sporo siły aby cisnąć. Jeszcze 300ml izotonika w bidonie było Z formy jestem zadowolony. Sprzęt poza łańcuchem także spisał się bardzo dobrze. Race King'i 2.2 szły przez piasek aż miło
evo Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Może wspomnę o jednym minusie. Byłem z teściem, stosunkowo wiekowy już. Okazało się jednak, że w dystansie mini (40 km), był podział na tylko 3 grupy wiekowe i M3 była od 30 roku życia, więc nie miał szans na pudło. Tymczasem w kategorii powyżej 50/60 byłby na 100%. Nie zachęcają taką postawą, by starsi też się fajnie bawili, a przeciez przy ponad 300 osobach na dystansie mogli się wysilić na M4 i M5.
Klosiu Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 No cóż, w Powerade konsekwentnie lekceważy się mini, jako wyłącznie swego rodzaju wprawkę dla początkujących, chyba podobnie się podchodzi do dystansu rodzinnego u Langa. Taka filozofia cyklu, w którym za "prawdziwy" maraton uważa się giga, a pozostałe to tylko kolejne stopnie wtajemniczenia. Na mini dużo ludzi jeździ tylko w Murowanej i Krakowie, w pozostałych edycjach startujących jest bardzo mało, więc pewnie się nie opłaca robić klasyfikacji.
stigzak Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Wejdź na forum powerade mtb - są linki do zdjęć + pierwszy film
Mala2424 Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 ok, dzięki:) Jak będziecie mieli jakieś nowe zdjęcia to wrzucajcie
xmaniek Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Zauważyłem na stronie Skandii, że będzie również dystans rodzinny. Ja jadę na MEGA, ale chciałbym by żonka sobie pojechała na dystansie rodzinnym. Czy na takim dystansie może wziąć udział rowerzysta z dzieckiem 3 letnim na foteliku ? :-)
jonypi Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Chyba pomyłka temetu :/ A na rodzinnym widzialem nie raz ludzi smigajacych z dziecmi w fotelikach, wiec jesli dziecko da rade i bajker napendzajacy to czemu nie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.