@lek Napisano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Alek - to będziesz czy nie? Kilkanaście kilometrów przecież to jest od twojej dziury. No jakieś 370 w jedną stronę Czy ten dystans można doliczyć do przebiegu Zobaczę jak się sprawy potoczą z nowym klubem, nic nie obiecuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No proszę, ile się teraz znajduje osób z Murowanej A to w sumie taka niewielka mieścina... Tak offtopując trochę; czy zna ktoś pogodę na najbliższe tygodnie? Zima wróciła, ale nie wiadomo na jak długo. Ja słyszałem że od marca ma się robić ciepło (>5 *C). A Wy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matrixowo Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 ja wiem jedynie tyle, że jeszcze na początku marca mogą być przymrozki takie jak teraz oraz śniegu może dopadać. Dalej to jedna wielka niewiadoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robercik1904 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Będe i ja w tym roku Golona na mega.. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mabu Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Witam, W sumie pierwszy raz w tym roku wystartuje w Murowanej. Mam pytanie do osób, które już tam były. Czy myślicie,że TE opony będą odpowiednie na ten maraton? Ewentualnie do wyboru mam jeszcze micheliny comp S light, lub już większe "traktory" typu nobby nic. Z góry dzięku za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Kazde z nie za duzym bieznikiem beda dobre. Najlepiej szerokie, szersze niz 2.0 zeby nie tonac w piachach, choc 10.04 nie bedzie ich pewnie duzo. Tam jest tylko jedna czterokilometrowa runda XC, gdzie jaka-taka przyczepnosc sie moze do czegokolwiek przydac, ale tez bez szalu, bo wczoraj jechalem tam na Race Kingach, i w umiarkowanym blocie wszystko sie dalo przejechac. A za miesiac bedzie sucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Trasa nie jest taka wymagająca dla opon - na przełajówce niektórzy jadą Na pewno coś co przeleci przez piach się najbardziej przyda, bo ..... w niektórych miejscach już tam na nas czeka Kłosiu - runda na Dziewiczej nie ma raczej 4km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 16 Marca 2011 Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 stigzak --> no o dziwo ma . Ostatnio tam krecilem petelki i sie zdziwilem bo tez myslalem ze jest krotsza. Ale w takim przebiegu w jakim byla w zeszlym roku ma troche ponad 4km i jedzie sie ja ladnych kilkanascie minut (u mnie to bylo 18-19 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekm1990 Napisano 17 Marca 2011 Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Witam. Mam takie wstępne pytanie do forumowiczów czy byłby ktoś zainteresowany objazdem trasy we wtorek 29,03? Mam akurat dzień wolny i chciałbym objechać całą trasę i zobaczyć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 18 Marca 2011 Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Jak by co to dystans mini znam na pamięć Może będę też miał wolne, bo muszę wykorzystać zaległy urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Możecie wejść na forum organizatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 jeśli o mnie chodzi to nie umiem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 A po co? Żeby dowiedzieć się, że trasy mają mniej km niż w rzeczywistości ? Przekłamanie jest dość spore a organizator od co najmniej 2 lat ich nie poprawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Czyli forum padło, od kilku dni nie da się wejść. stigzak znasz jakieś tanie noclegi w Murowanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Wie ktoś ile ma dokładnie dystans mini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Alek - no nie wierzę.... Sprawdź tutaj - najtańsze będą w miejscowości Boduszewo, 4km od Murowanej. Sprawdź jeszcze te w Gimnazjum (sam nawet nie wiedziałem, że tam są pokoje... ) Wie ktoś ile ma dokładnie dystans mini? 44km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Mini ma 37633m i 301m przewyższeń Alek - no nie wierzę.... Sprawdź tutaj - najtańsze będą w miejscowości Boduszewo, 4km od Murowanej. Sprawdź jeszcze te w Gimnazjum (sam nawet nie wiedziałem, że tam są pokoje... ) Dzięki, musze zdecydować się na jakiś nocleg, bo daleka trasa przed nami i po tylu godzinach jazdy będe padnięty, a na Giga trzeba mieć siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Alek - chodzi o to, że musisz sobie do dystansu dodać jeszcze z 5-7km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 20 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Taki mały gratisik od orga, aż przypomniał mi się Karpacz z gratisowymi kilosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julaswdx Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Forumowicze, wybiera się ktoś może z okolic Poznania na 2 etap Powerade, czyli do Dolska? Szukam osoby która miała by wolne miejsce w samochodzie, oczywiscie podział kosztów dojazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Alek - chodziło mi o realny dystans. Jeżdzę już troche u GG na giga i wiem, że są gratisy w postai dodatkowych kilometrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 20 Marca 2011 Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 no Tomek nie żartuj mini ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wooki Napisano 22 Marca 2011 Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 U mnie mini wyszło w zeszłym roku 43,1 km i 305m podjazdów. Też z chęcią przejechałbym się na objazd trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkrajek18 Napisano 26 Marca 2011 Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Na początku tematu ktoś podał sektory. Do Murowanej mam dość blisko i chciałbym spróbować( w zasadzie to byłby mój drugi maraton w życiu ) więc skąd bym startował( jakiś sektor, czy coś) ? W ogóle start jest osobny każdego dystansu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Ktoś, czyli ja Jak nie startowałeś, to meldujesz się w ostatnim sektorze wybranego dystansu. Giga jedzie o 10, Mega 11, Mini 11:15 - polecam poczytać regulamin imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.