MatiK Napisano 15 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 czesc! mam pytanie, czy wie ktoś jak wyjać/wymienic linke z tłumika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 W miejscu oznaczonym strzałką jest gwint (obie części tłumika można rozkręcić): Jeśli dobrze pamiętam budowę, to tym sposobem uzyskuje się dostęp do linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 a jaki tam jest gwint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Pytasz się o lewy/prawy czy jeszcze coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 tak o to czy prawy czy lewy. tam chyba trzeba wlozyc srobokret maly czy cos zeby w te dziurki co tam sa to wykrecic prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 16 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Wydaje mi się że prawy, ale pewny nie jestem (już trochę czasu minęło od rozbiórki mojego R7). W te małe dziurki możesz coś włożyć, ew. całość złapać szczypcami - to już od Ciebie zależy jakim sposobem będzie łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 ok, dzieki wielkie, temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.