Gość J@ Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Witam i mam pytanko - kupiłem nową korbę LX ze zintegrowanym suportem i nie mogę wkręcić suportu do ramy (rama także jest nowa - Kelly's Sabotage), jeśli ktośmógł by mi pomóc, to byłbym bardzo wdzięczny;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J@ Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 tak wiem, ze jest gwint lewy i prawy i jest wszystko opisane, ale dla pewnosci i 1i2 krecilem w 1 i 2 strone i za cholere nie chce wskoczyc!! kazda ze stron wkręca się zgodnie z gwintem, ale tylko kawalem, moze ze 2 obroty i dalej ani drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 gwinty gwintami , masz blad w temacie i pozatym tez blednie napisany,ale to tak ogolnie ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 azda ze stron wkręca się zgodnie z gwintem, ale tylko kawalek, moze ze 2 obroty i dalej ani drgnie moze wkrecasz nierowno albo masz mniejsza srednice mufy niz suportu. albo moze po prostu ciezko wchodzi: poloz na gwint smaru i sprobuj jeszcze raz. ps. teoretycznie mozliwe jest takze, ze ktorys z gwintow jest uszkodzony (w ramie albo w suporcie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J@ Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 Od strony korby weszło do końca, za to druga strona nic a nic... wchodzi nierowno - chyba najzwyczajniej gwint jest zwalony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 coz wiecej moge powiedziec: probuj dalej, a jak sie nie uda to pozostanie ci wizyta w serwisie :wink: ps. Od strony korby weszło do końca chociaz nie ma to znaczenia to korby sa z obu stron, wiec sformuowanie troche ci nie wyszlo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość J@ Napisano 8 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2005 łańcucha - lepiej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.