KrzyskoGT Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Witam, mam pytanie które nurtuje mnie ostatnio i postanowiłem zapytać tutaj, co sądzicie o tej aukcji ? może to być rower treningowy sama hilla czy to jakiś fake ? Link : KLIK PS.Jak z zły dział to proszę przenieść, Dziękuję i Pozdrawiam.
Earl Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Hmm no możliwe, no ale szansa czy jest oryginał czy nie to 50-50. Chyba nigdy się nie dowiesz, chyba, że pojedziesz i osobiście zapytasz . Trochę mi się wierzyć nie chce, mógł być poskładany ale nigdy nic nie wiadomo. Co do roweru jest bardzo fajny, jak dla mnie okazja, ale jeśli chciałbyś go kupić to pojedź, sprawdź wszystko, czy amor nie ma luzów, hamulce hamują dobrze (twarda klamka), stan napędu i czy jest luz też w ramie (na łożyskach). No i oczywiście jeszcze stan dampera.
vaude Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Także myślę, że może to być prawda jednak nigdy nic nie wiadomo. Z tego co się orientuję to obecnie Hill jeździ dla Specjalizeda, więc Iron Horse może świadczyć o wcześniejszych latach. Zgadza się natomiast logo Monster Energy chodź może to być naklejka przyklejona później. Fakty jednak są takie, że jest to bardzo fajny sprzęcik za ciekawą cenę. Taka moja skromna wypowiedź. Decyzja należy do Ciebie. Pozdrower.
rastatajm Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Tutaj możesz dowiedzieć się więcej - http://www.hcfr.pl/news.php?readmore=1226 Rower swoje już przeżył, jednak biorąc pod uwagę, że jeździł na nim Miśkiewicz to powinien rzeczywiście być w dobrym stanie. Coś mi się kiedyś obiło, że był strasznym pedantem rowerowym.
KrzyskoGT Napisano 16 Lutego 2011 Autor Napisano 16 Lutego 2011 ziomek rasta o to mi chodziło także jest to raczej rower mistrza bo wiecie tyle teraz handlarzy a dla pieniędzy zrobią wszystko i to mnie trochę martwi.., a co do kupna roweru to jak najbardziej sprzęt pierwsza klasa ale nie mam teraz kasy dopiero będę miał jak zapracuje hehe czyli po wakacjach nie okłamujmy się a szkoda wielka szkoda bo odkąd nie mam kasy były z 3-4 rowery które się opłacało kupić w tym 1 cały biały iron horse od typa z Krakowa mało chciał bo z 6k albo mniej nawet ale to już było z pół roku temu.. ehh, Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.