Gość ania Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Podoba mi się ten rower, ale nie wiem, czy warto go kupować. Pomóżcie proszę. Potrzebuję rowerek miejsko-turystyczny, do 2000 zł
senjiro Napisano 15 Lutego 2011 Napisano 15 Lutego 2011 Całkiem fajnie wyglądający rowerek. Moim zdaniem warto, ale poszukaj jeszcze na internecie bo ja wchodząc to pierwszego lepszego sklepu internetowego znalazłem za 1900zł.
aniara7 Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Dzięki, znalazłam za 1520 i raczej go kupię. No chyba że ktoś mi go stanowczo odradzi, ale jak widzę tutaj za wiele odpowiedzi nie uzyskam.
Burak Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Nie będę Ci go odradzał, bo ogólnie jest OK. Zwróć tylko uwagę na tylny hamulec. Prawdopodobnie jest to torpedo (czyli taki którym hamuje się kręcąc pedałami do tyłu). Zaletą takiego rozwiązania jest niska cena i bezobsługowość. Wadą, "niewygoda" obsługi.
Pytanie
Gość ania
Podoba mi się ten rower, ale nie wiem, czy warto go kupować.
Pomóżcie proszę. Potrzebuję rowerek miejsko-turystyczny, do 2000 zł
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.