Skocz do zawartości

[Trasa] bikemap.net

butros

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem ze wspomnianym serwisem. Mam zapisane 3 trasy. Wszystkie mogę edytować tzn. zmieniać i dodawać pkt. przelotowe. Jednak tylko przy jednej trasie pojawia się przycisk do zapisania dokonanych zmian. Podczas edycji dwóch pozostałych tras najczęściej nie ma przycisku "Zapisz" lub pojawia się losowo ale czasami nie działa. Testowałem stronkę na różnych komputerach, różnych przeglądarkach (firefox, IE, Chrome) i zawsze to samo. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Czy to jakieś ograniczenia bikemap.net czy błędy na stronie ? Proszę o pomoc i ewentualne wasze opinie i wskazówki.

Mam potwerdzenie od innych osób, że im też się tak zachowuje. Dziwne jest to, że jedna z moich tras zawsze się da po edycji zapisać a pozostałe trasy to czysty przypadek, raz przycisk "Zapisz" jest raz nie ma. Ale najczęściej go brak. :036:

• 7 miesięcy temu...

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc piszę tu:

Istnieje możliwość dodawania nowych dróg w bikemap.net? W moim rejonie jest ich niewiele, a ciągłe używanie "linii prostej" do zaznaczania tych samych tras jest trochę irytujące, wygodniejszy jest "magnes" wzdłuż dróg istniejących na tej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...