jaro86 Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Heja, Planuje wybrać się w góry, Bieszczady w lecie tego roku, termin jak i dokładna trasa do ustalenia. Może być zaraz jak sie zrobi fajna pogopda, albo później, obojetnie, ważne żeby sie udało. Póki co, jestem sam niestety z tym zamysłem. Szukam przynajmniej jednego Towarzysza. Jestem z Rzeszowa, ale dojechać tu pociągiem z rowerem to przecież żaden problem. Pierwszy plan to jechać autobusem do Ustrzyk Górnych, a reszta wyjdzie w praniu. Do autobusu można spokojnie rower zapakować. Jako że w góry, to myślałem o jeździe górskiej, dlatego jakieś szosówki to raczej wliczam tylko na dojazdy do tras. Fajnie byłoby coś w końcu ciekawego zrobić Odnośnie mojej osoby: -imie Jarek -wiek 25l -rower składany na ramie Giant'a Reign. -telefon 888988908 -gg: 8150694
n4k5 Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Wstępnie byłbym zainteresowany, jeszcze jednego kumpla mógłbym prawdopodobnie dograć, ale.. najważniejsza kwestia to termin oraz czas trwania takiego wypadu. Dla mnie jedyna możliwość to od maja, a 1-3.07.2011 odpada ze względu na zlot :-)
jaro86 Napisano 14 Lutego 2011 Autor Napisano 14 Lutego 2011 Jaki zlot?? Znowu Forum organizuje Zlot? gdzie jest jakieś info na ten temat? Bo też bym chciał Odnośnie tych Bieszczadów, termin - ja się dostosuje. Ważne żeby było w miare ciepło i przyjemnie - to odnośnie pogody. Myślałem o kilkudniowym wypadzie, to w czasie planowania można dokładnie ustalić. Mierzę przede wszystkim w jazde rowerem-zwiedzanie n4k5 daj znać jakies info o Tobie i czego oczekujesz.
n4k5 Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Tutaj link do zlotu: http://www.forumrowerowe.org/forum/108-zloty-i-imprezy-frorg/ Co do wypadu w Bieszczady, wygórowanych wymagań nie mam, dobrze by było mieć jakieś zakwaterowanie niż bujać się z bagażem - schronisko za grosze czy coś. Nastawiony jestem tylko na teren i grunt aby była dobra pogoda
jaro86 Napisano 14 Lutego 2011 Autor Napisano 14 Lutego 2011 n4k5 daj jakiś kontakt do siebie, może być na pw
emuv Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 W lato planujemy (z koelgami) trasę Suwałki - Przemyśl więc można by było to jakoś zgrać o ile sił by starczyło.
jaro86 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Napisano 15 Lutego 2011 Czesc emuv Można by, tylko nas głównie interesuja Biesczady, takze gdybyście chcieli swoja traske przedłużyć o kilka dni to byłoby fajnie
cynamon Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Ja na Bieszczady piszę się zawsze gdy tylko mam czas. W najgorszym wypadku przyjadę na jeden albo dwa dni. Mieszkam w Krośnie i transportuję się blachosmrodem do Cisnej w 2 godziny. Jak by coś, to mam miejsce na dwa rowery (ośki 9mm i 20mm).
n4k5 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Ustaliliśmy, że "wypad" odbędzie się 29, 30 kwiecień 1, 2, 3 maj. Z okolic Stalowej Woli i Rzeszowa wyrusza 5 osób, Polonezem TRUCK Miejsca w aucie już nie ma, ale jakby co, to będziemy informować. Znajomy jaro86 jedzie z Jasła do Rzeszowa, aby podłapać z nami transport. Może Ty mógłbyś go zabrać? Miałby ciut bliżej. Trzeba będzie to dogadać.
Zymelka Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Witam Macie jakieś plany gdzie będziecie śmigać? Bo ja od 30 kwietnia do 3 maja będę w Polańczyku nad jeziorem Solińskim i również mam zamiar pośmigać po okolicach Soliny, Cisnej etc.
n4k5 Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Jesteśmy na etapie wyszukiwania ciekawych tras, wszelkie pomysły mile widziane
jaro86 Napisano 21 Lutego 2011 Autor Napisano 21 Lutego 2011 Cynamon i Zymelka - planujemy wstępnie odwiedzić Zaporę i jezdzić po górkach, plany odnosnie trasy są póki co jak najbardziej w trakcie ustalania. Termin raczej już zaklepany, także trzeba sie decydować.
cynamon Napisano 21 Lutego 2011 Napisano 21 Lutego 2011 Jedną osobę mogę zabrać, a jeżeli będzie trzeba to pożyczę dodatkowy uchwyt i zmieścimy jeszcze jeden rower.
jaro86 Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 No to fajnie:) zobaczymy jak to blizej samego wyjazdu będzie sie układać. Cynamon ja odnośnie Twojego środka lokomocji - mógłbys dać do siebie jakiś namiar, najlepiej gg?
cynamon Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 No to fajnie:) zobaczymy jak to blizej samego wyjazdu będzie sie układać. Cynamon ja odnośnie Twojego środka lokomocji - mógłbys dać do siebie jakiś namiar, najlepiej gg? mój GG jest w profilu Jeżeli będzie potrzeba, to mam możliwość wynajęcia busa (Ford Transit wersja długa) w dobrej cenie.
n4k5 Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Nie będzie takiej potrzeby, chyba, że ktoś się jeszcze dołączy z Twoich okolic. Z rejonu Stalowej Woli będziemy wyruszać w liczbie 3 - Polonezem TRUCK, w Rzeszowie zgarniamy Jaro86, czyli będzie już 4 W Sanoku dołącza się kolejny kolega i możliwe, że trzeba będzie się jakoś dogadać, aby nie jechać jak w konserwie, wtedy Ty mógłbyś go zabrać Na chwilę obecną ciężko gdybać, ostateczne ustalenia zapadną 18-19 marca jak wrócę z urlopu. Co do noclegu, dzięki jaro86 mamy fajną ofertę noclegową http://noclegi.interia.pl/uoli-kalnica,kalnica.html (Kalnica koło Wetliny) i w tą bazę noclegową będziemy celować. Zapowiada się bardzo ciekawie
Dudek93 Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Jarku, co powiesz na początek maja? Weekend długi, zależy też ile chcesz jeździć, można by np. na zaporę się przejechać, wyjechać przed 5 rano i spokojnie tam zajechać, wrócić wieczorem, pisz na gg 17366150 jakbyś chciał. Planuje z kolegami ale to z nimi tak to jest że nie pojadą i zostaje sam ... a samemu tyle trasy się nie chce, można by przez albigową, chmielnik, dynów itd. śmigać na solinę. rocznikowo mam 18 lat, klasa mtb, unibike evo. sporo jeżdżę i nie wymięknę, więc głowa spokojna. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.