Skocz do zawartości

[Wypad]Podkarpacie - Bieszczady - lato 2011

jaro86

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heja,

Planuje wybrać się w góry, Bieszczady w lecie tego roku, termin jak i dokładna trasa do ustalenia. Może być zaraz jak sie zrobi fajna pogopda, albo później, obojetnie, ważne żeby sie udało. Póki co, jestem sam niestety z tym zamysłem. Szukam przynajmniej jednego Towarzysza.

Jestem z Rzeszowa, ale dojechać tu pociągiem z rowerem to przecież żaden problem.

Pierwszy plan to jechać autobusem do Ustrzyk Górnych, a reszta wyjdzie w praniu. Do autobusu można spokojnie rower zapakować.

Jako że w góry, to myślałem o jeździe górskiej, dlatego jakieś szosówki to raczej wliczam tylko na dojazdy do tras.

Fajnie byłoby coś w końcu ciekawego zrobić :)

Odnośnie mojej osoby:

-imie Jarek

-wiek 25l

-rower składany na ramie Giant'a Reign.

-telefon 888988908

-gg: 8150694

Napisano

Wstępnie byłbym zainteresowany, jeszcze jednego kumpla mógłbym prawdopodobnie dograć, ale.. najważniejsza kwestia to termin oraz czas trwania takiego wypadu.

Dla mnie jedyna możliwość to od maja, a 1-3.07.2011 odpada ze względu na zlot :-)

Napisano

Jaki zlot?? Znowu Forum organizuje Zlot? gdzie jest jakieś info na ten temat? Bo też bym chciał :D

Odnośnie tych Bieszczadów, termin - ja się dostosuje. Ważne żeby było w miare ciepło i przyjemnie - to odnośnie pogody.

Myślałem o kilkudniowym wypadzie, to w czasie planowania można dokładnie ustalić. Mierzę przede wszystkim w jazde rowerem-zwiedzanie

n4k5 daj znać jakies info o Tobie i czego oczekujesz.

Napisano

W lato planujemy (z koelgami) trasę Suwałki - Przemyśl więc można by było to jakoś zgrać o ile sił by starczyło.

Napisano

Czesc emuv

Można by, tylko nas głównie interesuja Biesczady, takze gdybyście chcieli swoja traske przedłużyć o kilka dni to byłoby fajnie :)

Napisano

Ja na Bieszczady piszę się zawsze gdy tylko mam czas. W najgorszym wypadku przyjadę na jeden albo dwa dni. Mieszkam w Krośnie i transportuję się blachosmrodem do Cisnej w 2 godziny. Jak by coś, to mam miejsce na dwa rowery (ośki 9mm i 20mm).

Napisano

Ustaliliśmy, że "wypad" odbędzie się 29, 30 kwiecień 1, 2, 3 maj.

Z okolic Stalowej Woli i Rzeszowa wyrusza 5 osób, Polonezem TRUCK :)

Miejsca w aucie już nie ma, ale jakby co, to będziemy informować.

Znajomy jaro86 jedzie z Jasła do Rzeszowa, aby podłapać z nami transport.

Może Ty mógłbyś go zabrać? Miałby ciut bliżej. Trzeba będzie to dogadać.

Napisano

Witam :) Macie jakieś plany gdzie będziecie śmigać? Bo ja od 30 kwietnia do 3 maja będę w Polańczyku nad jeziorem Solińskim i również mam zamiar pośmigać po okolicach Soliny, Cisnej etc.

Napisano

Cynamon i Zymelka - planujemy wstępnie odwiedzić Zaporę i jezdzić po górkach, plany odnosnie trasy są póki co jak najbardziej w trakcie ustalania.

Termin raczej już zaklepany, także trzeba sie decydować.

Napisano

No to fajnie:) zobaczymy jak to blizej samego wyjazdu będzie sie układać.

Cynamon ja odnośnie Twojego środka lokomocji - mógłbys dać do siebie jakiś namiar, najlepiej gg?

Napisano

No to fajnie:) zobaczymy jak to blizej samego wyjazdu będzie sie układać.

Cynamon ja odnośnie Twojego środka lokomocji - mógłbys dać do siebie jakiś namiar, najlepiej gg?

mój GG jest w profilu

Jeżeli będzie potrzeba, to mam możliwość wynajęcia busa (Ford Transit wersja długa) w dobrej cenie.

Napisano

Nie będzie takiej potrzeby, chyba, że ktoś się jeszcze dołączy z Twoich okolic.

Z rejonu Stalowej Woli będziemy wyruszać w liczbie 3 - Polonezem TRUCK, w Rzeszowie zgarniamy Jaro86, czyli będzie już 4 :)

W Sanoku dołącza się kolejny kolega i możliwe, że trzeba będzie się jakoś dogadać, aby nie jechać jak w konserwie, wtedy Ty mógłbyś go zabrać :)

Na chwilę obecną ciężko gdybać, ostateczne ustalenia zapadną 18-19 marca jak wrócę z urlopu.

Co do noclegu, dzięki jaro86 mamy fajną ofertę noclegową http://noclegi.interia.pl/uoli-kalnica,kalnica.html (Kalnica koło Wetliny) i w tą bazę noclegową będziemy celować.

Zapowiada się bardzo ciekawie :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jarku, co powiesz na początek maja? Weekend długi, zależy też ile chcesz jeździć, można by np. na zaporę się przejechać, wyjechać przed 5 rano i spokojnie tam zajechać, wrócić wieczorem, pisz na gg 17366150 jakbyś chciał. Planuje z kolegami ale to z nimi tak to jest że nie pojadą i zostaje sam ... a samemu tyle trasy się nie chce, można by przez albigową, chmielnik, dynów itd. śmigać na solinę. rocznikowo mam 18 lat, klasa mtb, unibike evo. sporo jeżdżę i nie wymięknę, więc głowa spokojna. pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...