south Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Myślę o przerobieniu wolnobiegu na seengle speed'a i nie do końca wiem czy mi sie to uda. Tutaj fotka: chciałbym zostawić z tej kasety najmniejszą zebatkę i ustawić ją pośrodku, a zamiast wykręconych zebatek nakręcić po obu stronach jakieś tulejki. Za ich pomocą mógłbym ustawić tylną zębatkę liniowo z przednią. Czy dobrze kombinuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blazejek Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Źle, to nie kaseta, to wolnobieg. Odkręcasz to i nakręcasz wolnobieg 1 rzędowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
south Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 dzięki,... ale jaki? po odkręceniu zębatek zostało tyle: średnica do nakręcenia to ok 23 mm. Czy dostane taki 1 rz. wolnobieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stoofek Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 to wkręcasz w imadło i kręcisz kołem żeby to zdjąć. tam pod tym jest gwint piasty na ktory nakręcasz wolnobieg 1 rz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.