Mod Team safian Napisano 13 Lutego 2011 Mod Team Napisano 13 Lutego 2011 Cześć, mam mały problem ze swoimi Crankami, mianowicie nie mogę włożyć do końca tej tulei przechodzącej przez środek. Konkretnie przechodzi przez pierwszy otwór w klatce, przez sprężynę, ale (chyba) sprężyna powoduje przesunięcie tej tulei,w wyniku czego nie mogę włożyć jej w drugi otwór w klatce. Jest jakiś sprawdzony sposób na złożenie tego w kupę? Jak na fotce, widać, że tuleja powinna być wsadzona znacznie dalej.
miskov17 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Taaak, ostatnio rozkręcałem fabrycznie nowe candy by zobaczyć co się w środku kryje, klnąłem na czym świat stoi montują tą tulejkę . Dodam, że w swoich starych ubijakach nigdy nie miałem z tym problemu. Ale nie ważne...użyłem dość krótkiego i grubego śrubowkręta, wsadziłem go w tulejkę, i jednocześnie przesuwając ją w górę/dół (tak, aby bez problemu weszła w skrzydełko) pchnąłęm tulejkę w głąb. Pamiętaj, jak coś nie wchodzi warto użyć trochę smaru
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.