Ecia Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dziś po raz pierwszy zdarzył mi się przypadek, że pewna osoba zaprosiła mnie do znajomych, a ja nie mogę jej dodać. Mam ustawioną w profilu opcję zatwierdzania znajomych. Otrzymałam wiadomość , że pewien user chce zostać moim znajomym i w tym celu powinnam zalogować się do panelu zarządzania tymiż. Sęk w tym, że w zakładce "Znajomi oczekujący na akceptację" wyświetla mi się komunikat: "Brak znajomych oczekujących na akceptację". Próbowałam ten błąd (?) obejść i przyjąć owego usera do znajomych, klikając "Zaproś do znajomych" w jego profilu. I też nic. Czy to jest jakiś błąd, czy może oznaka, że user się rozmyślił i jednak wycofał zaproszenie? Ale w tym drugim przypadku - dlaczego nie otrzymałam o tym informacji analogicznej do tej o zaproszeniu? Dodam, że poprzednio zatwierdzałam znajomego kilka miesięcy temu i wówczas wszystko przebiegło bez zakłóceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Właśnie dodałem jedną osobę u siebie i się dodało... U mnie działa normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 No, to nie wiem. Poczekam, aż mnie ktoś jeszcze zaprosi i zobaczę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 21 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Mówisz i masz - jak się uda to możesz usunąć wedle życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 No i jest - poszło bez problemu . Czyli jednak błędu nie ma, poprzedni zapraszający pewnie się rozmyślił. Tylko nie wiem, czemu zaproszenie wysłało mi się 3 razy - kliknąłeś 3 razy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.