MatiK Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 czesc wyswietla mi sie czarny pasek, jak przegladam tematy. nie jest to wina przegladarki bo sprawdzalem na roznych. problem lezy to najprawdopodobniej po stronie skryptu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 W tym miejscu powinieneś mieć reklamę, także problem raczej leży po Twojej stronie. Spróbuj może przeinstalować Flash'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 sprawdzalem na chrome i jest to samo. czytalem o tym i lezy to po stronie ipb. nie tylko ja z tym mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 15 Lutego 2011 Root Admin Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 sprawdzalem na chrome i jest to samo. czytalem o tym i lezy to po stronie ipb. nie tylko ja z tym mam problem. a co ma piernik do wiatraka? przecież rekalmy nie są wyświetlane przez skrypt ipb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Tylko, że to nie jest reklama tylko czarny pasek. http://forum.invisionize.pl/topic/22977-chrome-i-czarny-pasek/page__st__15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Może masz włączonego jakiegoś Adblocka albo coś w tym stylu co blokuje reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiK Napisano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Nie mam niczego takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 3 Marca 2011 Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Przecież w tym temacie masz gotowe rozwiązanie http://forum.invisionize.pl/topic/22977-chrome-i-czarny-pasek/page__view__findpost__p__139412 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.