Alt Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 http://allegro.pl/4cz-piekny-ceniony-stroj-kolarski-csc-i-inne-m-i1444430079.html Znalazłem taką ofertę, gość ma naprawdę świetne ceny. Brałbym bez zastanowienia, ale w opisie aukcji można znaleźć: JEST TO UBIÓR NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, ODPOWIADAJĄCY STANDARTOM ŚWIATOWYM, strój jest wyprodukowany w Polsce, dzięki czemu przy tej samej jakości jest znacznie niższa cena w stosunku do drogiej odzieży marek zagranicznych. Stroje wykonane są z najlepszych materiałów, posiadających wszystkie odpowiednie właściwości dla tego typu ubiorów: odprowadzanie wilgoci, przepuszczalność, regulacja temperatury itd.Materiały używane do produkcji tej odzieży sprowadzane są z Włoch, następnie są poddawane specjalnemu procesowi długotrwałej ochrony przeciwbakteryjnej. Czy rzeczywiście? Nie chcę również kupować czegoś, w czym jeździ 3/4 ludzi - te stroje są popularne na ulicach/maratonach, czy wykaże się prestiżem na startach? Dodatkowo co do rozmiaru, normalnie wchodzę w "S", jednak nie wiem jak ze strojem sportowym, waga 62kg wzrost 172cm. Jeśli macie coś na oku w podobnej cenie, to można podsyłać linki w temacie, byłoby mi bardzo miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Jak nie chcesz jeździć w tym co 3/4 ludzi, to zamów sobie coś dopasowanego do Ciebie: www.inkdividual.com. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoeMonster Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Zobacz tutaj: http://www.bobshop.de/pl/Odziez-druzynowa/Odziez-druzynowa-2011/Sets-Odziez-druzynowa/2/ - markowa odzież na której jeżdżą zawodowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alt Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Tylko spytałem, czy widać te stroje na maratonach itd., bo sam nie wiem czy tak faktycznie jest, proszę o odpowiedź na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fludi Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Aquilla i CSC są raczej popularne, wiele osób w tym jeździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alt Napisano 13 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 O to chodziło, dzięki, jestem zmuszony szukać dalej Chciałbym coś Treka albo Cube, ale ciężko dostać w dobrych cenach i nie Discovery (zbyt popularne już)... Znalazłem na razie 2 pozycje używki, będę musiał się bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Ja natomiast jestem ciekaw rozmiarów gdyż wagą oraz wzrostem się nie różnimy. Rozmiar S może być za mały natomiast niektóre M'ki są prawie jak S'ki. Alt, jak zakupisz coś to napisz jakie ma wymiary/rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.