Skocz do zawartości

[Komplet] Czy warto?

Alt

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/4cz-piekny-ceniony-stroj-kolarski-csc-i-inne-m-i1444430079.html

Znalazłem taką ofertę, gość ma naprawdę świetne ceny. Brałbym bez zastanowienia, ale w opisie aukcji można znaleźć:

JEST TO UBIÓR NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, ODPOWIADAJĄCY STANDARTOM ŚWIATOWYM, strój jest wyprodukowany w Polsce, dzięki czemu przy tej samej jakości jest znacznie niższa cena w stosunku do drogiej odzieży marek zagranicznych. Stroje wykonane są z najlepszych materiałów, posiadających wszystkie odpowiednie właściwości dla tego typu ubiorów: odprowadzanie wilgoci, przepuszczalność, regulacja temperatury itd.

Materiały używane do produkcji tej odzieży sprowadzane są z Włoch, następnie są poddawane specjalnemu procesowi długotrwałej ochrony przeciwbakteryjnej.

Czy rzeczywiście?

Nie chcę również kupować czegoś, w czym jeździ 3/4 ludzi - te stroje są popularne na ulicach/maratonach, czy wykaże się prestiżem na startach? :P

Dodatkowo co do rozmiaru, normalnie wchodzę w "S", jednak nie wiem jak ze strojem sportowym, waga 62kg wzrost 172cm.

Jeśli macie coś na oku w podobnej cenie, to można podsyłać linki w temacie, byłoby mi bardzo miło :)

O to chodziło, dzięki, jestem zmuszony szukać dalej :)

Chciałbym coś Treka albo Cube, ale ciężko dostać w dobrych cenach i nie Discovery (zbyt popularne już)... Znalazłem na razie 2 pozycje używki, będę musiał się bić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...