Skocz do zawartości

[Anglia]Ceny częsci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, moja siostra wyjeżdża pewnie na wakacjach do Anglii(dokładniej do Birmingham). Orientujecie się może jak wyglądają tam ceny częsci rowerowych? Myślę o wymianie amorka na coś lżejszego(mam darta 3). Jest taniej niż w Polsce ? Kupiłbym coś ciekawego w okolicach 800 zł może trochę więcej? Z góry dziękuje za odpowiedzi :)

Jak trafisz na jakąś wyprzedaż to się będzie opłaciło tym bardziej jeśli siora ci to przywiezie,zdarza się na różnych forumach że ktoś będzie robił zakupy na wyspach i szuka chętnych do wspólnego kupowania bo w niektórych sklepach masz promocje że zakupy powyżej 300 funciaków jest jakaś dodatkowa zniżka lub bezpłatna wysyłka itp tam robią naprawdę dobre wyprzedaże w porównaniu do tych w Polsce.

Nie wiem czy do polski za free, ale na pewno wszystko za free w UK.

Ja w ChainReaction wydalem juz kupe kasy i wiekszosc rzeczy za okolo 50% taniej niz zwykle.

Polowanie jest wazne bo nie wszystko i nie zawsze jest przecenione.

Sprawdzaj jeszcze evanscycles i wiggle.

Nikt nie wspomniał, ze ten fox ma sterówkę 1.5" i 140mm więc nadaje się do niezbyt typowych ram np. cannondale.

Tak, w crc powyżej 100f wysylka do pl jest za darmo.

Odnośnie cen, trzeba trafić na okres wyprzedaży, wtedy ceny są naprawdę dobre. W sezonie średnio opłaca się tam kupować, na allegro wbrew pozorom są naprawdę dobre ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...