luukasz Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Witam! Mam następujący problem.Bardzo podoba mi sie ten rowerek http://allegro.pl/mbike-renegade-0-5-blue-line-15-sklep-warszawa-i1439190036.html Jak widać jest przeceniony o 310zl! Czy kupić go teraz czy możliwe ze powiedzmy w czerwcu jak wejda nowe modele choć na ten temat mi nic niewiadomo cena może spaść jeszcze?Czy to jest dobry rower i okazja za ta cene?
Mod Team michuuu Napisano 12 Lutego 2011 Mod Team Napisano 12 Lutego 2011 Jak wyczyszczą magazyny to nawet po wejściu nowego modelu nie będzie co przeceniać. Przeceny zaczynają koło września a niektóre modele znikają zaraz po wprowadzeniu promocji. Sprzęt nie jest zły (zawsze może być bardziej wypasiony). Jeżeli na Twoje potrzeby wystarczy i się jeszcze podoba to kupuj, sezon tuż. Poczekaj jeszcze na opinie Krossmaniaków ,magą zaproponować coś ze swojej stajni.
Waler Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 A nie myslisz o zlozeniu roweru ? Z checia sprzedam rame Mbike'a evo 19 za male pieniadze
Mod Team safian Napisano 12 Lutego 2011 Mod Team Napisano 12 Lutego 2011 No, tak jak kolega napisał, największe przeceny w okolicach września-października, w czerwcu - środku sezonu cena nie spadnie. Co do roweru to nie jest zły, największa wada z tego co widzę to dość mizerne hample, chociaż dość ciekawa waga (ciekawe o ile zaniżona ), w sumie standardowy osprzęt w tej klasie - XCR, SLX, Manetki Deore, oponki całkiem fajne EDIT: Za 1700 ciężko będzie złożyć chociażby coś w podobnej klasie z nowych części. Przecena 310? Przecież on powinien tyle kosztować normalnie, a nie >2000 :c
kkkrajek18 Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Jeżeli Ci to wystarcza to bierz. A może Kross A6 z 2009 ?
Mod Team michuuu Napisano 12 Lutego 2011 Mod Team Napisano 12 Lutego 2011 Na stronie producenta za 2099,-. Konfiguracja chyba taka sama, sprawdź: Bierz jak masz parcie na ten model.
Mod Team Franio Napisano 13 Lutego 2011 Mod Team Napisano 13 Lutego 2011 Jeśli masz teraz fundusze, a rower ci się podoba, to bierz go. Taniej raczej już nie będzie. Jeśli nie jesteś przekonany do Mbike, to w podobnej cenie jest także Unibike Flite z dobrymi hydraulikami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.