Skocz do zawartości

[wypad]

bysio58

Rekomendowane odpowiedzi

Pod koniec lutego, początek marca wybieram się do Karwi nad morze :icon_wink: . Wyjazd w sobotę powrót w niedzielę. Chciałbym się Was zapytać, którędy najlepiej jechać? Szukałem trasy w google, lecz trasę wytycza głównymi drogami, a chciałbym ich jak najmniej. Może jakieś propozycje?

Oczywiście jakby ktoś był chętny to zapraszam :thumbsup:

gg 304471

Pod koniec lutego, początek marca wybieram się do Karwi nad morze :icon_wink: . Wyjazd w sobotę powrót w niedzielę. Chciałbym się Was zapytać, którędy najlepiej jechać? Szukałem trasy w google, lecz trasę wytycza głównymi drogami, a chciałbym ich jak najmniej. Może jakieś propozycje?

Oczywiście jakby ktoś był chętny to zapraszam :thumbsup:

gg 304471

witaj, bysio58 a skąd będziesz jechał bo nie napisałeś, z Gdyni, Gdańska ,Tczewa?? ja jechałem z Kowal koło Gdańska to do Gdyni ścieżkami, później do Chyloni - Kazimierz - Moście Błota -Mrzezino - Osłonino- Rzucewo. Można tam odbić w okolicach Pucka i jechać na Karwie.

Jak ja bym jechał?

Po DW237 do Czerska, potem na Wojtal. Tutaj po wschodniej stronie linii kolejowej drogami nieutwardzanymi do Olpucha. Następnie po DW214 przez Kościerzynę do Stężycy. Tu odbijam na Zgorzałe i Chmielno, a następnie po przecięciu DW211 przez Sianowo i Lewinko kieruję się na Milwino i Wejherowo (można ominąć Wejherowo kierując się za Sianowem na Luzino, Zelewo i Kniewo). Wpadam na DW218 i przez Krokową do Karwii... Tak to wygląda palcem po mapie przy założeniu, że akceptowalne są odcinki szutrowe lub nieutwardzane (ale istniejące w atlasie samochodowym 1:200 tys.). Marne 170km :-)

• 2 miesiące temu...

Mój wypad nad morze w lutym nie doszedł do skutku z powodu problemów z rowerem.

Ale już jest wszystko ok, jadę 7 maja (sobota) i powrót następnego dnia.

Może ktoś by się wybrał ze mną, szukam towarzysza lub towarzyszkę. Chętni piszcie tutaj lub na gg 304471

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...