Skocz do zawartości

[naklejki] gdzie kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wie ktos przypadkiem gdzie można kupic naklejki na rame "No f**king Name" ? podobno bywały kiedys na allegro ( może nadal są ) tylko nie wiem jak je znaleźć . z góry dzieki za info

Napisano

Jeśli nie ma, a nie ma to ja bym już szedł do firmy jak by to nazwać poligraficznej? np. ja korzystam z firmy Rubycon (Bydgoszcz) - naklejki, nadruki, itp. Pozdrower

Napisano

chyba nie bedzie innego wyjścia . ktos z Krakowa może polecić zakład zajmujący sie tego typu sprawami ?

• Mod Team
Napisano

Ja u siebie (Olsztyn i okolice) zrobiłem rajd po takowych zakładach - zaśpiewano mi cenę ok 40 - 50 zł a potrzebuję tylko trzy naklejki "Tange"

Niedawno urodził się temat o naklejkach(nawet daleko nie spadł) i padł pomysł wydrukowania napisu drukarką laserową na specjalnym papierze - naklejce. Później dajesz na to warstwę bezbarwnego i powinno grać. Gdybyś się zdecydował na taką opcję to ja się piszę na zestaw naklejek(podział kosztów).

• Mod Team
Napisano

Pierwsza lepsza pracownia reklamy z ploterem do folii.:thumbsup:

wiemy gdzie szukać, ale szukamy tak by ceny były przyzwoite, ot i cały ambaras.

Napisano

poszło na maila który był w mailu od Ciebie . w załączniku jest fota przykładowo mniej więcej o co mi chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...