gdy Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wie ktos przypadkiem gdzie można kupic naklejki na rame "No f**king Name" ? podobno bywały kiedys na allegro ( może nadal są ) tylko nie wiem jak je znaleźć . z góry dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jeśli nie ma, a nie ma to ja bym już szedł do firmy jak by to nazwać poligraficznej? np. ja korzystam z firmy Rubycon (Bydgoszcz) - naklejki, nadruki, itp. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 chyba nie bedzie innego wyjścia . ktos z Krakowa może polecić zakład zajmujący sie tego typu sprawami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja u siebie (Olsztyn i okolice) zrobiłem rajd po takowych zakładach - zaśpiewano mi cenę ok 40 - 50 zł a potrzebuję tylko trzy naklejki "Tange" Niedawno urodził się temat o naklejkach(nawet daleko nie spadł) i padł pomysł wydrukowania napisu drukarką laserową na specjalnym papierze - naklejce. Później dajesz na to warstwę bezbarwnego i powinno grać. Gdybyś się zdecydował na taką opcję to ja się piszę na zestaw naklejek(podział kosztów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 zorientuje sie u siebie . jak nie bedzie nic ciekawego to może sie zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 daj znać na priv gdy(to tylko gra słów ) coś znajdziesz czy się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pierwsza lepsza pracownia reklamy z ploterem do folii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 10 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Pierwsza lepsza pracownia reklamy z ploterem do folii. wiemy gdzie szukać, ale szukamy tak by ceny były przyzwoite, ot i cały ambaras. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Jeśli ktoś byłby zainteresowany to mogę wyciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ale jak wyciąć ? każdą literke osobno czy na jednej naklejce to bedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Może być osobno,może być na jednej,dla znawcy tematu filozofii w tym nie ma. Pisałem daj wzorek po znajomości Ci to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 poszło na maila który był w mailu od Ciebie . w załączniku jest fota przykładowo mniej więcej o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.