Skocz do zawartości

[rower górski dla kobiety]-poszukuję roweru dla żony

powerrade

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Poszukuję roweru dla żony. Chciałbym damskiego górala.. tzn. chodzi tutaj o kolorystykę bardziej, a nie ramę. Chcę żeby jej się spodobał z wygladu, bo co będzie miał 'w środku' to raczej ja wiem. Cena nie gra roli.. jakies propozycje;)?

Napisano

kusisz kusisz... rower wypasik...

ale własnie chodzi mi o to, żeby z wyglądu był góralem, a zarazem kolorystyka damska... ehhh wymagająca kobita

Napisano

Witaj :)

Czy na pewno cena nie gra roli? Bo jak nie to można złożyć fajny kawałek roweru na xtr 2011, jakaś piękna rama damska MTB cały wcs ritchey carbon, i inne pierdoły naaaajjjwyższej półki ;)

Napisano

Za około 3.000zł jest nawet całkiem przyzwoity Instynkt Author'a.

A jak seryjnie masz zamiar wyłożyć maksymalnie taką kwotę na rower dla dziewczyny (8.000PLN), to proponowałbym budowę roweru od podstaw.

Napisano

Nie ukrywajmy, że przeciętny człowiek kupuje rower za 1500-6000 tys. ;-) więc tak myslalem, ze bedziecie podawac w tych graniach;) jednak jak podasz rower warty 9500 tez sie nic nie stanie;)

Napisano

W zeszłym roku, po długim mierzeniu się i szukaniu po necie, moja pani zdecydowała się na Centurion EVE. Niemieckie rowerki, na ramach z fabryki Meridy (centurion ma ich udziały, albo jakoś na odwrót), na osprzęcie procrafta. Bardzo fajne maszyny, do tego i rama i amor dostosowane pod kobity. Najniższy model to EVE 300 i kosztuje koło 2K. Najwyższe to HT EVE Ultimate 2 i FS EVE Float Ultimate 2, z cenami pod 8-10K.=> http://www.centurion.de/en_int/cms/134

Kolejna seria to Treki SKye, ale tegoroczne niższe modele jakoś słabo wyglądają. Poszukaj z 2010/2009.

Do tego cała gama kobieca Scotta, Meridy, Krossa (ta tylko chyba malowaniem się różni). Jest w czym wybierać. Tylko jeździć i mierzyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...