drwal44 Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam.Od kilku dni jestem posiadaczem wyzej wymienionego roweru. Dzisiaj bylem pojezdzic troche po lasku i wrazenia z jazdy niesamowicie pozytywne. Amor Fox'a jest swietny,duze kolka sa dla mnie milym zaskoczeniem,biegi dzialaja bardzo dobrze. Rower sie po prostu lepiej "kula" w moim odczuciu. Powiem jeszcze ze bike ma 21" rame i ledwo co go do samochodu zmiescilem zeby przywiezc ze sklepu.(nissan almera) Moj poprzedni bike tez byl 21" ale ten jest ogromny!Ale dobrze mi sie na nim przez to jezdzi,bom duzy chlop(192cm). Skrobne jeszcze cos wiecej jak pojade na dluzsza wycieczke w wolny jakis dzien tutaj link do roweru http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/gary_fisher_collection/29er_hardtails/paragon/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 kolorystycznie w pyte. jak możesz wrzuć jakies realne foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 link do zdjec z dzisiaj. sorki za jakosc ale telefon ialem tylko przy sobie https://picasaweb.google.com/drwal44/TrekParagon29er# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 obawiam sie, ze jak pojedziesz w teren, to bardzo szybko okaze sie, ze rama jest za duza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Juz jezdzilem w terenie ,ale nie duzym,po gorach nie zamierzam jezdzic wiec jest spoko...tak mysle... jak pisalem wczesniej zawsze mialem 21" rowery i byly w sam raz,ten jest jakby wiekszy ale czuje sie na nim swietnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 dzizas , ta kierownica ma chyba z kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi