Gość Raffi Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Poszukuję krótkich spodenek z grubym pampersem do treningu na trenżerze. Czytałem, że dobre są MARETO w wkładką H.A.P. Gość który handluje nimi na allegro już nie ma mojego rozmiaru, a nowe będzie miał dopiero na wiosnę. Koniecznie musi mieć gruby pampers, żeby mnie siedzisko nie bolało podczas długich zimowych treningów :mrgreen: Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre spodenki i poradzić gdzie kupić w Warszawie lub w internecie. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Krótkie, rowerowe męskie spodenki firmy Biemme model SPECJAL. Bez szelek, z pieluchą. Wykonane z Lycry firmy DuPont. Elastyczne, bardzo wygodna. Sprawdzone przez wiele kolarzy i rowerzystów. Pielucha FX Pro wykonana jest ze specjalnego zamszu - CoolMaxŽ firmy DuPont. Bardzo dobrze skrojona tak aby nie uwierała i zapewniała maksymalny komfort, świetnie absorbuje wilgoć. Pielucha nie odkształca się po praniu. Cena: 79.00 PLN http://www.otbike.pl/index2.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 7 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2005 Dziękuję ;-) Czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffi Napisano 9 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Czy nikt naprawdę nie może polecić innych spodenek :?: Czekam na propozycje przecież jeździcie to chyba wiecie, a to bedą moje pierwszy. Proszą o POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 13 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Człowiek z Wrocławia sprzedawał kiedys na allegro spodenki Specialized z wkładką coolmax o zwiększonej grubości. Były robione na zamówienie jednego z teamów. Kosztowały koło 70 zł. Ja posiadam spodenki mareto z wkładką 3XDRY. Cieńka ta wkładka, ale za to wygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinio03 Napisano 14 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2005 Ja osobiście kupiłem sobie spodenki w firmieB.C.M. Nowatex (http://bcmnowatex.com.pl/cgi/easyshop.cgi). Jestem z nich bardzo zadowolony. Można się z nimi skontaktować i porozmawiać nad dodatkowym rozwiązaniem (producent). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffi Napisano 22 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Czy ktoś jeszcze mógłby polecić jakieś spodenki :?: Takie komfortowe, żeby zad nie bolał :mrgreen: [ Dodano: 2005-12-03, 20:47 ] No i kupiłem SPECIALIZED, jak na razie wszystko OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.