Skocz do zawartości

[spodenki]Jakie z grubym pampersem na trenażer?

Gość Raffi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję krótkich spodenek z grubym pampersem do treningu na trenżerze. Czytałem, że dobre są MARETO w wkładką H.A.P. Gość który handluje nimi na allegro już nie ma mojego rozmiaru, a nowe będzie miał dopiero na wiosnę. :(

Koniecznie musi mieć gruby pampers, żeby mnie siedzisko nie bolało podczas długich zimowych treningów :mrgreen:

Czy ktoś mógłby mi polecić jakieś dobre spodenki i poradzić gdzie kupić w Warszawie lub w internecie. :?:

Gość Anonymous
Napisano

Krótkie, rowerowe męskie spodenki firmy Biemme model SPECJAL. Bez szelek, z pieluchą. Wykonane z Lycry firmy DuPont. Elastyczne, bardzo wygodna. Sprawdzone przez wiele kolarzy i rowerzystów.

Pielucha FX Pro wykonana jest ze specjalnego zamszu - CoolMaxŽ firmy DuPont. Bardzo dobrze skrojona tak aby nie uwierała i zapewniała maksymalny komfort, świetnie absorbuje wilgoć. Pielucha nie odkształca się po praniu.

Cena: 79.00 PLN

http://www.otbike.pl/index2.php

Gość Anonymous
Napisano

Dziękuję ;-)

Czy ktoś jeszcze ma jakieś propozycje :?:

Napisano

Czy nikt naprawdę nie może polecić innych spodenek :?:

Czekam na propozycje przecież jeździcie to chyba wiecie, a to bedą moje pierwszy.

Proszą o POMOC

Napisano

Człowiek z Wrocławia sprzedawał kiedys na allegro spodenki Specialized z wkładką coolmax o zwiększonej grubości. Były robione na zamówienie jednego z teamów. Kosztowały koło 70 zł.

Ja posiadam spodenki mareto z wkładką 3XDRY. Cieńka ta wkładka, ale za to wygodna.

Napisano

Czy ktoś jeszcze mógłby polecić jakieś spodenki :?:

Takie komfortowe, żeby zad nie bolał :mrgreen:

[ Dodano: 2005-12-03, 20:47 ]

No i kupiłem SPECIALIZED, jak na razie wszystko OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.