Skocz do zawartości

[amortyzator przód] do 600zł. enduro 120-130mm

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Specyfikacja, którą podaje Velo wydaje się być nieco zbyt optymistyczna jeżeli chodzi o wagę a tak poza tym to całkiem miło :)

Nie do końca się z Tobą zgodzę gdyż mój First ważył 1716gram z dociętą rurą. Biorą pod uwagę że wszystkie bebechy były w nim takie same jak w tym Titanie to jego waga faktycznie może oscylować w granicach 1,9kg. Dla pewności można napisać jeszcze do hanzo, który pisał recenzję podaną w linku.

Napisano

Z radością bym zważył taki widelec, ale z niedociętą rurą sterową i na mojej własnej wadze :) Nie twierdze, że to jest niemożliwe aczkolwiek pozostanę przy odrobinie sceptycyzmu. Poza tym, jak pisałem wcześniej, widelec wygląda naprawdę ciekawie.

Napisano

przyjrzałem się dogłębniej temu amorkowi i wynikły mi 2 problemy

Rozstaw goleni130 mm moje amorki mają 120

alecany maksymalny rozmiar tarczy180 mm

moja ma 200

da się coś z tym zrobić? ;o

Napisano

Rozstaw goleni130 mm moje amorki mają 120

Ke? Jaki rozstaw goleni, w którym miejscu? Jesteś na tyle lekki, że tarcza 200mm nie powinna być problematyczna. Jestem mikroskopijna szansa na to, że duży dysk będzie o coś obecierać ale to jest naprawdę bardzo mało prowdopodobne.

• Mod Team
Napisano

Rozstaw to jest szerokość liczona od srodka każdej z goleni a nie ich wysokość :P Niewiem jaki masz hamulec ale ja bym dał 180 lub nawet 160, mniejsze prawdopodobieństwo dzwonienia tarczy a z gorki na pazurki pewnie nie jeździsz zeby ci 200 było potrzebne. Jak brakuje ci słiły zmien klocki.

Napisano

Niestety amorek RST titan air okazał się niedostępny, przynajmniej na razie

inne propozycje będą mile widziane

na stronie widnieje że jeszcze jest, a z tego co widzę ją aktualizują bo znikają niektóre pozycje. Najlepiej by było jakbyś podszedł do jakiegoś sklepu z sieci DSR i wtedy znajdą go w systemie i ściągną do Twojego sklepu. Ja tak miałem ze Strokerami Carbon, nie było w magazynie i musiałem czekać aż prześlą z innego sklepu :confused:

Napisano

na stronie widnieje że jeszcze jest, a z tego co widzę ją aktualizują bo znikają niektóre pozycje. Najlepiej by było jakbyś podszedł do jakiegoś sklepu z sieci DSR i wtedy znajdą go w systemie i ściągną do Twojego sklepu. Ja tak miałem ze Strokerami Carbon, nie było w magazynie i musiałem czekać aż prześlą z innego sklepu :confused:

dzwoniłem do sklepu w którym był ostatni. Powiedziano mi że już został zajęty

Napisano

W airbike masz marrzochi 44 za699. Powietrze i skok od 100 do 140.

sent from my android using Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...