Skocz do zawartości

[Włocławek] Znacie tego pana?

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

"Najdłuższa trasa, jaką pokonałem w ciągu jednego dnia miała 196 kilometrów."

Jak widać niekonieczne są wycieczki po 300-400km, by nabić w ciągu roku tyle kilometrów. Wystarczy regularna jazda na krótszych dystansach. Szacunek dla tego pana, oby nie zabrakło mu zapału. :)

Napisano

Miałem przyjemność jechać z tym panem na kilku rajdach i zlotach turystyki kolarskiej.

pokonuje podobne dystanse .rocznie około 20 tyś.rekord 22tyś

Napisano

14 tys. km na emeryturze, gdy czasu jest w brod to nie jest jakos specjalnie duzo. Pracujac 8h dziennie na zmiany zdarzalo mi sie zlamac 13 tys. km, wystarczy jezdzic 1000km na miesiac, a jak ktos jest wyjezdzony, to 35-40km dziennie to niezbyt wiele.

Napisano

W czasach szkolnych jak miałem czas i nie miałem samochodu to kręciłem po 15-17tys.km rocznie, więc dla mnie to nie jest nic nadzwyczajnego. Pamiętam, że na bikestats był gość który kręcił 2x tyle km co ja i to jest już coś. 200km to też jest średni wynik jak na 1 dzień. W kręgu moich znajomych co najmniej 10 zrobiło taki wynik a najlepsi pobili 300km w zeszłym roku.

Napisano

Dla mnie również nie jest to nic nadzywczajnego zwłaszcza, że dystanse 120 km a czasem i więcej to raczej codzienność w wakacje. Mnie najbardziej fascynują wycieczki dookoła świata ;) i jazdy po 400-500km dziennie. W maju szykuję się na dzienną trasę ok. 270km - Świdnik - Ustrzyki Dolne (Bieszczady)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...