Skocz do zawartości

[www.mudserwis.com] Czy można zaufać ?

apollet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przymierzam się do zakupu przez internet rowerku Kross Level A2 V-brake 2010 na stronie wwww.mudserwis.com http://www.mudserwis.com/rower-kross-level-a2-vbrake-2010-p-424.html

Czy ktoś zamawiał z tej strony? Domyślam się, że na pewno jest trochę osób :icon_mrgreen: , można im zaufać? Mieliście jakieś problemy z dostawą? Ponosiliście jakieś dodatkowe koszty(o których nie zostaliście poinformowani)? Towar był niezgodny z opisem? i inne. Proszę o podzielenie się doświadczeniami związanymi z tym sklepem, zarówno pozytywnymi jak i tymi negatywnymi.

Btw. Nie chce zakładać do tego nowego tematu, czy ktoś mógłby doradzić czy wybrać ramę 19" czy 21" (chodzi o rower wyżej wymieniony) moje 'parametry' to 177cm 78kg :icon_mrgreen: chodzi mi o taka w miarę agresywną jazdę, żeby można poszaleć bez zmartwień o klejnoty ale też żeby w późniejszym rower nie był za mały, bo jeszcze urosnę :D

Podzielam zdanie przedmówcy, sklep znany na forum, jak najbardziej można zaufać.

Zauważ, że powiedział, że jeszcze rośnie. 19" będzie w tym momencie może odrobinę za duża, ale mała zrobi się dopiero gdzieś przy 190cm.

Na 21" próbowałem się wspiąć, a jestem o 4cm niższy i spasowałem, za duża.

Łee, jeśli za mała ma być przy 190 cm to myślę, że wezmę tą 19" bo na 21" obawiam się, że nie do końca będę czuł się komfortowo, a jeśli mam przez spory okres czasu męczyć się jeżdżąc niewygodnie i niebezpiecznie z myślą, że a nóż urosnę do 195(teraz mam 14lat) i wtedy nic nie wyszło z 19 to i tak zdecyduje się na nią, w czwartek jeszcze może wybiorę się do pobliskiego sklepu żeby dosiąść 19stki i 21 i ostatecznie zdecydować przed zamówieniem :D

A wiecie może czy na stronie o której mowa w temacie opłaca się negocjować, bo jest tam taka opcja - wiadomo zawsze się opłaca :woot: ale chodzi mi o to czy w ogóle komuś opuścili parę grosza ? tak np. by na zwykłe oświetlenie starczyło:) Bo jeśli to ma być rabat "3,50" na lizaka to nie ma sensu robić zamieszania :D

Sklep naprawdę godny polecenia, raz kupowałem u nich rower- przyszedł uszkodzony więc chłopaki wysłali nowy, kilka stów droższy w ramach rekompensaty tak więc zachowanie godne naśladowania. Co do ram krossa- mam 188cm wzrostu i ujeżdzam 21" więc dla ciebie na bank będzie za duża nawet 19".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...