apollet Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam, przymierzam się do zakupu przez internet rowerku Kross Level A2 V-brake 2010 na stronie wwww.mudserwis.com http://www.mudserwis.com/rower-kross-level-a2-vbrake-2010-p-424.html Czy ktoś zamawiał z tej strony? Domyślam się, że na pewno jest trochę osób , można im zaufać? Mieliście jakieś problemy z dostawą? Ponosiliście jakieś dodatkowe koszty(o których nie zostaliście poinformowani)? Towar był niezgodny z opisem? i inne. Proszę o podzielenie się doświadczeniami związanymi z tym sklepem, zarówno pozytywnymi jak i tymi negatywnymi. Btw. Nie chce zakładać do tego nowego tematu, czy ktoś mógłby doradzić czy wybrać ramę 19" czy 21" (chodzi o rower wyżej wymieniony) moje 'parametry' to 177cm 78kg chodzi mi o taka w miarę agresywną jazdę, żeby można poszaleć bez zmartwień o klejnoty ale też żeby w późniejszym rower nie był za mały, bo jeszcze urosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Sklep jak najbardziej w porzadku Co do rozmiaru ramy, jak chcesz poszalec to nie wiem czy obie nie za duze beda Ja mam 176 i jezdze 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Podzielam zdanie przedmówcy, sklep znany na forum, jak najbardziej można zaufać. Zauważ, że powiedział, że jeszcze rośnie. 19" będzie w tym momencie może odrobinę za duża, ale mała zrobi się dopiero gdzieś przy 190cm. Na 21" próbowałem się wspiąć, a jestem o 4cm niższy i spasowałem, za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apollet Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Łee, jeśli za mała ma być przy 190 cm to myślę, że wezmę tą 19" bo na 21" obawiam się, że nie do końca będę czuł się komfortowo, a jeśli mam przez spory okres czasu męczyć się jeżdżąc niewygodnie i niebezpiecznie z myślą, że a nóż urosnę do 195(teraz mam 14lat) i wtedy nic nie wyszło z 19 to i tak zdecyduje się na nią, w czwartek jeszcze może wybiorę się do pobliskiego sklepu żeby dosiąść 19stki i 21 i ostatecznie zdecydować przed zamówieniem A wiecie może czy na stronie o której mowa w temacie opłaca się negocjować, bo jest tam taka opcja - wiadomo zawsze się opłaca ale chodzi mi o to czy w ogóle komuś opuścili parę grosza ? tak np. by na zwykłe oświetlenie starczyło:) Bo jeśli to ma być rabat "3,50" na lizaka to nie ma sensu robić zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Też sie dołacze- sklep jest oki nie powienienes miec zadnego problemu.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal93 Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak bylem kiedys z kumplem osobiscie w sklepie, opuscili chyba ponad 100zl - czy warto? Sam ocen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P3NNY Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Sklep naprawdę godny polecenia, raz kupowałem u nich rower- przyszedł uszkodzony więc chłopaki wysłali nowy, kilka stów droższy w ramach rekompensaty tak więc zachowanie godne naśladowania. Co do ram krossa- mam 188cm wzrostu i ujeżdzam 21" więc dla ciebie na bank będzie za duża nawet 19". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.