carlosik Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 witam chciałbym zakupić kross sign ds 1 albo kross panic który mi bardziej polecicie. Jakby coś to jestem początkujący chociaż umiem tam jakieś triki jaki polecacie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lollex Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tradycyjnie 100razy bedzie wałkowany jeden temat Użyj szukajki!!! Opisz zastosowanie!!! i pogadamy. Ile masz kasy, czy jedynie masz wybor z tych 2ch, czy w gre wchodzi uzywka, nowy, ht, full i milion opcji ale na pytanie odpowiadam: chyba sign :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Brak słów... WYSZUKIWARKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosik Napisano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) na razie mam tylko te 2 do wyboru i chciałbym mieć do streetu i dirtu lekkiego Edytowane 8 Lutego 2011 przez carlosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ani ten ani ten do streetu ani dirtu się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi