Xanagaz Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Działa komuś ten FTP? 153.19.35.112 rider freerider ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Mi działa i to bez loginu i hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 czy wy ludzie nie używacie p2m ani durie? forum www.p2mforum.tk dział extreme New World Disorder 6 s: Gmail l: NWD6.12345 p: (|SvjhivigSggc4zEycCAVDCOMuUOkhx0F|) D: p2mforum.tk manifesto s: Gmail l: manifesto1212 p: (|SvjhivigSggT8/1L8el2Sve3bjOEcYP9ozZP1dS0AZ8jjLlDpIcdBQ==|) D: p2mforum.tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 To forum z filmami grami i programami mi się najbardziej podoba: http://www.warez.swap.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Czy są jeszcze jakieś duże produkcje oprócz Kranked, New World Disorder i Manifesto? Chodzi o freeride, downhill, trial, nie chcę żadnych BMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vader Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ftp z filmami rowerowymi nie dziala juz od dluszego czasu ftp://rider:freerider@153.19.35.112 moze ktos zna przyczyne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal77 Napisano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 nikt chyba nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matnog1 Napisano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 A możeby tak wymiana filmami Pocztą Polską? Każdy kto by chciał jakieś filmy płaciłby drugiej osobie za przesyłke i np płytke DVD i gitara Albo jeden przesyła filmy drugiemu a on wzamian za nie przesyła tamtej osobie to co ona chciała Każdy by napisał filmy jakie ma i można by zacząć rozmowy . Ja w sumie też bym sie powymieniał. Wiem że to dość głupi pomysł ale... P.S. NIe krytykujcie mnie za mocno za ten pomysł ale w moim przypadku on naprawe działa. Mam kuzyna który mieszka bardzo daleko ode mnie. Oba mamy bardzo słabe łącza więc często wymieniamy sie DOKUMENTAMI pocztą. Trzeba tylko dobrze spakować... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 ... żeby złodzieje z poczty dłużej otwierali paczkę i może nic z niej nie gwizdną. Ech a później dostajemy otwartą paczkę z naklejką"paczka została uszkodzona np w trakcie kontroli celnej lub na lotnisku"... Złodzieje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Jak ktos chce to tu jest cala liga bike maraton http://www.maruderzy.com/index.php?bike=filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Kto chce ściągnąć filmy z MTB Marathon (edycja 2005 i 2006) zapraszam tutaj: http://www.sebekfireman.host247.pl/rower/n...php?readmore=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.