Stukan Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Hey! Od dłuższego czasu poszukuję filmów typu NWD i Kranked...Kiedy dowiedziałem się o stronce http://snow.plus.ru/collection/mtb.html ta juz nie działała :/ Emule ściąga mi max. 2 kb/s więc zrezygnowałem. W DC mam poblokowane jakieś porty i też prawidłowo mi nie ściąga :|. Pozostaje więc Http i Ftp, jednak nie potrafię nic znaleźć...Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 ftp://rider@153.19.35.112/MTB/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Puma [JFK] ja bym jeszcze prosil o haslo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stukan Napisano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Nom Password Required :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 hasło: freerider sorx :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stukan Napisano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Mam nadzieje, ze ten FTPek jest tylko chwilowo wylanczony.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 eee jaki wyłączony? ja z niego jakoś ściągam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 thx, fajny link. wszystko dziala 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolec Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A jakich uzywacie programow do sciagania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 przeglądarki internetowej :wink: albo total commandera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ja tam eksploratora Windows, w wersji XP :wink: Super link, już zasysam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 mi w ogole nie zasysa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Fajny ftp, ja sobie zasysam flash getem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 czemu ja nie moge sciagnac zadnego pliku? :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bolec Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 A jak oglądać ściągniete juz filmy ? Deamonem albo jakims programem w tym stylu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stukan Napisano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Nom, ja tez mam z tym problem :/ Sciaglem Cd1 z NWD i mam 2 pliki: cue i bin, jak otwieram to w deamonie to plytka ma 600 kb :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 Ma już może ktoś NWD 6 :?: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 6 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2005 No dobra, wszedłem ale mogę otworzyć tylko "files", jak kliknę na coś innego to jest "file not found". A jak nawet otworzę Files i kliknę na jakiś folder albo plik to znowu "file not found" :-? O co chodzi? :? :-o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
intermis Napisano 28 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Witam czy ten serwer jeszcze działa (ftp://rider@153.19.35.112/MTB/)?? Bo niemogę się zalogować, a jeszcze niedawno ściągałem z niego filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiesrulez Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Nie wiem jak wy ale ja korzystam głownie z Osiołka. Ostatnio odebrałem NWD 5 i 6 i są naprawde fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
visca Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 a ja mam pytanko techniczne. Ściągnąłem JIB 2 ale w żadnym programie nie chce mi się film odpalić. Czy potrzebne są jakieś specjalne kodeki do JIB'a??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Skoro nie działa tzn. że nie masz kodeków. Wejdź na www.divx.pl i ściągnij Xvid, DivX i dźwięk AC3. Ja mam taki zestaw i nie ma filmu, który mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ostatnio testowalem k-lite codec pack 2.54 full i on ma chyba wszystkie kodeki potrzebne do ogladania filmow :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 5 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Odgrzebuje temat. Skad można aktualnie ściągnąc NWD? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 6 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Wiecie skąd można ściągnąć teraz filmy ?? Bo tamten ftp już nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.